Tehnički kutak > Injection
ECU i blokada okretaja
du_vlaho:
Negdje sam pročitao da postoji za ditecha stari ECU koji dozvoljava visoke okretaje (koji ne zadovoljava euro 2) i ovak moj koji zadovoljava euro 2 norme i ima manje maksimalne okretaje...
E sad, imam još dva ECU-a koja sam kupio, al me strah da nisu od Purejeta jer sam čitao da on nema pumpu ulja, pa tako elektronika ne daje nalog da dozira ulje...
Koliko se na tome može dobit brzine/snage? :icon_biggrin:
I naletio sam na ovo :
http://www.highgaintuning.com/Aprilia_SR50_ECU_derestriction_service_p/dr1.htm
To oni zapravo novi tip elektronike programiraju sa starim parametrima?
Još jedno pitanje, malossi ECU nema nikakve blokade, no koliko on voli bit na 50ccm?
JogFromYamaha:
nis posebno samo mu dopusta da vrti kolko moze
stara stvar
kaj stariji software to bolje vrti i bolje ide
danas sve kaj ide van iz tvorinice dolazi s 2.8.0 programom ili novije kaj je nist
stariji koji su isli su bili 2.2.6 i 2.2.8 al trebas naci nekog ko ima one prve kartice za flashanje pa da ti stavi staru mapu koja je radena da ide na da tolko gleda na plinove
du_vlaho:
Eh sad, kako prepoznat dal je mapa nova il stara?
Onaj brojač obrtaja na radilicu prislonit i pun gas i vidjet maksimalnu brzinu? ili ima kakav jednostavniji način primjerice kakava oznaka na njemu?
Lenko:
Samo kad se prikači na game boy, možeš videti mapu...
du_vlaho:
Dal se može znati po tome dal pumpa goriva radi duže il kraće?
Imam tri elektronike, jedna panasonic koliko vidim... i kad nju uštekam pumpa goriva vrti 6 sekundi umjesto normalnih 3 kad idem upalit skuter ;D
Dal to znači da ima stariju mapu? Kiša mi pada pa ne mogu testirat! :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju