Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
SF2 Freak:
Hoces reci da si klip dobio u posebnoj kutijici ?
Pupo:
Sve je bilo original spakirano, na većoj kutiji di je sve je bila orginal traka, i u toj većoj kutiji je bila kutija s klipom. Što se tog tiče, sve je ok, nema vjerujem nikakvih odstupanja ili govora da je netko zamjenio kasnije.
Samo mi je čudno da po slikam s neta, klip u pakiranju bi trebao imat boost portove, a moj nema. Stvar je da li su oni mjenjali pakiranje s drugim klipom jer jedostavno nema potrebe, ili se netko zeznuo u tvornici, i koliko eventualno ja gubim na tome jer sam dobio "noviju" verziju pakiranja koja ima klip bez boost portova.
SF2 Freak:
Ceste te slike sa neta nisu ispravne. Nezz kako je na minareliu ali pežica isto nema boost port taj na klipu. Piaggio recimo ima :dontknow:
Gubici su ti minimalni možda cak i nikakvi , samo ti to sve lijepo slozi. :icon_thumright:
Samo da pitam jel imaš 10mm ili 12mm radilicu ?
RunnerSukosan:
Mozda se radi o gresci... Kontaktiraj motoparts pa vidi u cemu je problem.
Pupo:
--- Citat: SF2 Freak - 11 Veljača, 2018, 21:01:49 ---Ceste te slike sa neta nisu ispravne. Nezz kako je na minareliu ali pežica isto nema boost port taj na klipu. Piaggio recimo ima :dontknow:
Gubici su ti minimalni možda cak i nikakvi , samo ti to sve lijepo slozi. :icon_thumright:
Samo da pitam jel imaš 10mm ili 12mm radilicu ?
--- Kraj citata ---
Ma ok, ovo je bila slika s neta random, al recimo kolega Mario je radio osvrt na taj kit i slikao detaljno, i tamo su uredno boost portovi. Budem sastavio, ima vremena do ljeta. :)
10, Topova s punim polutkama. Misliš da ću imat problema ili?
--- Citat: RunnerSukosan - 11 Veljača, 2018, 21:03:25 ---Mozda se radi o gresci... Kontaktiraj motoparts pa vidi u cemu je problem.
--- Kraj citata ---
Poslao preko kontakt forme prije pol sata :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju