Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
aprilija top:
da i ja sam imo tak plocu zamaknutu u for obavezno.
nrgmc2-tuning:
To ce vrhunski raditi, to si vi naveliko zujite da nebude ;)
Dr evo i ovaj spuh za svaki dan dušu daje i em je prelijep spuh, lijepo se cuje a kvaliteta da ne pričamo. :icon_thumright:
Pupo:
--- Citat: dario007 - 07 Veljača, 2018, 20:10:48 ---Preporuca se da na meet poneses agregat,kako bi mogli spojit bijaks.Imam set igli za tvoju frgu,to ti poklanjam.Kupi samo dizne...
Serijsko kvacilo moze ostati,posajbas prijenos za finese.
Cdi isto serijski,nebi trebao biti blokiran.
Ja sam imao Narda na malossi sportu,koji je uskog powerbanda i jaci od city-a pa je bilo ustelano bez rupa u prijenosu i islo je odlicno.Na serijskom kvacilu...
Ne sekiraj se sve se to slozi i drago mi je da si uzeo nes malo jace,pun je forum istih setupa...
Znaci sa Belinijem si trzio... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imam dizne negdje doma, još od prošlog pokušaja nabuđivanja, tak da se javim za igle. Što je najbolje, imam i agregat doma :toothy12: :toothy12: Ma Belini je moj dobar frendić od davno prije, riješili smo cijenu, uzeo sam sve što mi je trebalo. :icon_biggrin:
dario007:
Nema frke,javi se,imam i dihtunge i poklopac jedan rezervni...to sve nosi,meni ne :icon_thumright:treba
Pupo:
Iam novosti u vezi Dr.Eva, tj. još uvijek pokušavam razjasnit da li je novost ili me posralo jer je netko krivo spakirao u tvornici.
Uglavnom, na klipu koji sam ja dobio nema boost portova kao što se vidi na slikama po netu.
Jel kupovao tko ovih dana Dr.Eva za Minarelli da provjeri klip. :toothy3:
Fotke s neta:
Moje slike:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju