Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
dacerovs:
Te ostre rubove malo doradi. I ja sam tako na svoje Drevu.
I kod montiranja pazi na osigurace bolcne klipa, neki su tvrdi i tesko se montiraju.
Sigurnije je kupit G osigurace.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pupo:
Mogao si napisat odmah gdje da ih kupim. :laughing7:
Tomi_ZG:
Pa uz drevo i dođu G zegeri(ja sam ih dobio),a C koje svi mrzite su najbolji zegeri koji postoje,ja ih ubacim za dve sekunde,samo treba imat poštene špicange,a ne one od kineza za 4 i pol kune
dario007:
Mislim da za minu idu c osiguraci ak se ne varam.Znam kad smo sklapali da smo polinijeve duple g stavili.
Kod c si ziher i njih montiram na sve masine kaj se vislje vrte.Sad kad sam stavljao racinga mk2 sam se malo namucio jer sam montirao c osigurace dok je blok bio na rami,a tamo je jako malo mjesta...isto sa spicangama!
Pupo:
Malo sam istraživao situaciju oko auspuha, uglavnom, ispada da je najviše ljudi imalo ZX-a gore i da ide relativno lako uz 2-3 brtve.
Od ostalih Nardo, Hebo Performer, Technigas RS 70, C16, C16 City, C20, 4Race i skoro svi (mid)Race što meni ne znači aspolutno ništa.
Ono što ne ide sigurno bez prerada: Yasuni R, Z, taman ono što sam htio uzet :D
Od opcija, prodaje se jedan C16 City al mislim da je to previše za kit što sam uzeo, neznam kako bi to radilo i našao sam ZX-a za Areu na >>>reklamiranje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju