Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
dacerovs:
--- Citat: Pupo - 21 Siječanj, 2018, 21:46:42 ---Ma nebi 19, zadržao bih sve u nekoj normali :)
Gotovo sam siguran da ću do proljeća naručit karb i kit, a spulja bude neko kemijanje il ak naleti neš po bezobraznoj cijeni.
Nego, pošto još nisam odustao od pumpe ulja, ima tko da bi htio prodat pumpu po nekoj sporckoj cijeni? Svi terate nabuđene, ima sigurno netko mina pumpu da mu leži okolo. Igro bi se malo s tim, da vidim dal se šta da. Pločice za podešavanje se više nemogu kupit, al skemijat ću nešto. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Imam pumpu, poslikam ti je i posaljem u box
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pupo:
Hoće naručivat netko što s Attacka, tj. ako hoće netko, mogu ubacit neku sitnicu da neplaćate poštarinu? I jel ovo normalno da se smanje cijene kad prebacim na HR? :dontknow:
Pitanje 2, jel mogu ostavit usis original, il da mjenjam lamelice? Pa da i to naručim.
Pupo:
Naručio s attacka dr evo 70 i 17.5 karb, 1050kn sveukupno što je fakat jeftino. Čini mi se kao da su prije base kitovi bili preko 1100/1200kn.
ajlavsrku:
Stavi i karbon lamelice mirniji si,limene kad puknu pa-pa novi dr evo :D
Pupo:
Stiglo danas nakon zajebancije s poštom i Attackom.
Dal se turpija šta kit, nemislim da bi dobio snagu već ako treba šta doradit. Čini mi se rub od kanala od auspuha dosta oštar. Dal ima smisla polirat kanale i išta dirat?
Ak ima ko karbonske lamelice za minarelija, nek mi se javi na pm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju