Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja Peugeota Speedfight 2 molim vaše mišljenje.
SF2 Freak:
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 22:20:39 ---Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
--- Kraj citata ---
JA vrištim. KAj ozbiljno misliš da je WRC jači. WRC samo ima plinski amortizer , alu podnice , bijele felge , prozirne žmige , krom far. OStalo je ama baš sve isto , tako da dosta o prepiranja sa WRC je ili nije kad je isti derk.
Dino-X race:
--- Citat: SF2 Freak - 22 Travanj, 2014, 23:18:35 ---
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 22:20:39 ---Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.
--- Kraj citata ---
JA vrištim. KAj ozbiljno misliš da je WRC jači. WRC samo ima plinski amortizer , alu podnice , bijele felge , prozirne žmige , krom far. OStalo je ama baš sve isto , tako da dosta o prepiranja sa WRC je ili nije kad je isti derk.
--- Kraj citata ---
Eto moje isprike sta sam mislio da obicni ima 3 kw a ovaj 4. Samo se o tome radilo. :)
SF2 Freak:
Vjeruj mi svi su isti nema tu razlike ajmo reći WRC ima samo najjaču OPREMU ako se to tak može nazvati. :drunken_smilie:
Dino-X race:
A dobro opremu ima da, to se ne moze poreci. A i ljepsi je od obicnoga barem meni. Al kazem znam da sam u necijoj knjizici vidio 3 kw a obicni je bio..mozda od bratica davno je bilo..zato sam mislio da su slabiji malo.
SF2 Freak:
Možda 1-nica SF . MAkar to kaj piše u knjižici su gluposti. Tome ne vjeruj meni piše da se SF vrti na 5000 a ja ga na 9000 vrtim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju