Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja Peugeota Speedfight 2 molim vaše mišljenje.
Tomi_ZG:
--- Citat: luka.ck - 22 Travanj, 2014, 22:32:18 ---Taj skuter je apoteka stanje. Skuter je ko da je danas dosel iz ducana. Kakvi se krsevi prodaju za 800e, ovaj vijedi i vise od 1000e, ako cemo tak gledati.
--- Kraj citata ---
Znam iz provjerenih izvora da je cviko i da je kemijano s mašinom,samo vlasnik mudro šuti i prodaje skuter pod "netaknut"
luka.ck:
Znam da mu je zacviko jer je vozio LV TT na blokiranom skuteru, al kaze da je sve zamijenio. :dontknow:
Tomi_ZG:
Sve stoji kaj veliš,al nemreš reć za skuter da je tvornički sve netaknuto osim servisa ak je cviko i mašina je otvarana,mada mi se čini da je gore druga a pitanje je koliko ta ima km,uglavnom većina će se složit da je to muljaža,odnosno prodavanje magle,mada se slažem da je skuter generalno apoteka.
shadow:
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 23:23:22 ---
--- Citat: SF2 Freak - 22 Travanj, 2014, 23:18:35 ---
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 22:20:39 ---Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
--- Kraj citata ---
JA vrištim. KAj ozbiljno misliš da je WRC jači. WRC samo ima plinski amortizer , alu podnice , bijele felge , prozirne žmige , krom far. OStalo je ama baš sve isto , tako da dosta o prepiranja sa WRC je ili nije kad je isti derk.
--- Kraj citata ---
Eto moje isprike sta sam mislio da obicni ima 3 kw a ovaj 4. Samo se o tome radilo. :)
--- Kraj citata ---
pa to vec i vrabci na grani znaju :zubo:
Dino-X race:
--- Citat: shadow - 23 Travanj, 2014, 11:20:29 ---
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 23:23:22 ---
--- Citat: SF2 Freak - 22 Travanj, 2014, 23:18:35 ---
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 22:20:39 ---Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.
--- Kraj citata ---
JA vrištim. KAj ozbiljno misliš da je WRC jači. WRC samo ima plinski amortizer , alu podnice , bijele felge , prozirne žmige , krom far. OStalo je ama baš sve isto , tako da dosta o prepiranja sa WRC je ili nije kad je isti derk.
--- Kraj citata ---
Eto moje isprike sta sam mislio da obicni ima 3 kw a ovaj 4. Samo se o tome radilo. :)
--- Kraj citata ---
pa to vec i vrabci na grani znaju :zubo:
--- Kraj citata ---
Pa znaju da, kao i ja ali moram se priklonit velikim znalcima i majstorima ovdje, sta cu. ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju