Tehnički kutak > Tuning skutera

gasi se !!!

<< < (4/5) > >>

JetFighter:

--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 23:25:05 ---bljuvao ti je vatru zbog nesagorenog benzina..Ja imam na 17.5 diznu 90 isto kak sam imao i na 21 i cudim se kak nije prevelika.sve radi super samo kaj malo previse trosi,oko 5.5litara.

--- Kraj citata ---
hehe tebi to puno-moj guta 4.5 a sve serijala  ;D ;D ;D

Zato i hocu da ga prepakujem-kad vec cuga onda bar neka i ide koliko i cuga !!!

E da,zasto mi se nakon voznje kad stanem i ugasim motor svaki put cuje blagi bum u spuhu ??? ??? ???

2TDottore:
mislim da su to lagane detonacije zbog nesagorenog benzina u auspuhu.Meni je sranje sto imam mali tank od 5 litara pa nemrem ni prec ni 100km pa ga moram tocit svaka 2-3 dana.Morat cu nekak spustit potrosnju na bar 4.5 litre

JetFighter:

--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 23:44:10 ---mislim da su to lagane detonacije zbog nesagorenog benzina u auspuhu.Meni je sranje sto imam mali tank od 5 litara pa nemrem ni prec ni 100km pa ga moram tocit svaka 2-3 dana.Morat cu nekak spustit potrosnju na bar 4.5 litre

--- Kraj citata ---

Bar to nije problem-vratis serijski karb. i malu diznu i evo ga i na 3,5 L  :) a onda se vozis kao na Baotianeru i budes ekonomican i cuvas nam okolis  :laughing7: :laughing7:
Nema konja koji moze povuci ako nije bio na ispasi - koliko snage u plusu toliko tank u minusu  :toothy10: :toothy10:
Ma neka cuga ali bar neka ide !!!
Ja imam tank 6.8 L (po papirima) i jos nikad nisam vidio cifru od 150Km !

A NEEEEEE IDEEEEEEEEE u skladu s potrosnjom  :sad1: :sad1: :angry7:  :o

gaso999:
evo danas iskljucio cok i sve radi super.
samo malo moram nastelat frgu.
dali steti ako je cok iskljucen i dali se to da popraviti ustvari sta bi mogo biti???

SlowRider:

--- Citat: gaso999 - 22 Kolovoz, 2008, 15:37:45 ---evo danas iskljucio cok i sve radi super.
samo malo moram nastelat frgu.
dali steti ako je cok iskljucen i dali se to da popraviti ustvari sta bi mogo biti???

--- Kraj citata ---

Ako si iskljucio cok iz napajanja, onda je on zapravo ukljucen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju