Tehnički kutak > Tuning skutera
gasi se !!!
gaso999:
imam problem na derbiju gp open.
motor je serijala bez blokada sa diznom 65.
kad je hladan upali bez problema na zub.
kad krenem ubrzo mi se pocne gusiti kad mu pustam gas. kad vozim punim gasom netrokira fino radi. kad pustim gas do kraja cujem na spuh uobicajeni zvuk kao kad mu pustis gas ali onda nestane taj zvuk nema nikakvog zvuka iz spuha, tisina , bas se osjeti da se gusi.
onda mu moram nonstop dodavati gas da se ne ugasi.
ako se ugasi jedva jedvice ga upalim. imam osjecaj da se mora malo ohladiti da bih ga mogao upaliti.
i kad ga upalim moram dati gas do daske pa on polako nadolazi.
u cemu bih mogao biti problem?!!!??
JetFighter:
nemoj me ozbiljno shvatiti,nisam bas neki ekspert u tome ali u vecini takvih slucajeva sam imao problem sa smjesom !!! (na tomosovim motorima)
Dok gazim ide kao blesav,kad stanem motor se ugasi i nece upaliti nema boga-izvadim svjecicu a ona kao da je bila u rezervaru-mokra i masna do bola !!!
E to mi je stariji kolega sredjivao !!!
Ja jos uvijek neznam dobro ustimati smjesu !!!
2TDottore:
prebogata ti je smjesa.kad ti motor radi na full gasu onda uspije nekak progutat toliki benzin al cim nije jednostavno ti nemre progutat benzin pa se davi.Probaj stavit malo manju diznu i postelat smjesu i to bi trebalo radit dobro.
Dinac:
ajde probaj istekat chok pa se voziti tak .. konektor ti je tamo sa desne strane kod auspuha, blizu frge
gaso999:
probat cu istekati cok pa cemo vidjeti dali je do njega.
kako se stela smjesa. imam 17,5 delorto.
ima mali vijak koji moras srafcigerom okretat za sta je on? (koliko mora biti odvrnut)
i ima onaj vijak sa federom koji mozes rukom vrtiti zasta je on? (koliko njega odvrnuti)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju