Općenito > Generalno o skuterima

Do 50 ccm

<< < (10/10)

viizx:
Onda ekipa sta mislite po kojoj bi cijeni mogao dobiti ovog, treba uzeti u obzir da je sa svim papirima i regan pola godine

anabellas:

--- Citat: viizx - 05 Svibanj, 2014, 23:18:50 ---Onda ekipa sta mislite po kojoj bi cijeni mogao dobiti ovog, treba uzeti u obzir da je sa svim papirima i regan pola godine

--- Kraj citata ---

ma reci mu da imas jos ponuda ... ak oce za 3800 nosis ga odma , ak nece daj mu 4000 i to je sve  ;D

playaa:

--- Citat: anabellas - 05 Svibanj, 2014, 23:32:29 ---
--- Citat: viizx - 05 Svibanj, 2014, 23:18:50 ---Onda ekipa sta mislite po kojoj bi cijeni mogao dobiti ovog, treba uzeti u obzir da je sa svim papirima i regan pola godine

--- Kraj citata ---

ma reci mu da imas jos ponuda ... ak oce za 3800 nosis ga odma , ak nece daj mu 4000 i to je sve  ;D

--- Kraj citata ---

devet godina je njemu već,s time ga malo prcaj i ponudi mu 500 e,ako kaže da je malo daj 4 (normalno ako ti se daje 4500 priskoči zajebanciju sa cjenkanjen)  ;D

viizx:
Naravno da mi se nedaje 4500 hahahahah pokusat cu zvat cu ga i otic vidit motor pa cemo sve vidit

viizx:
Da ne otvaram novu temu jer zapravo je sve ovo moja potraga za skuterom. Vozio sam prijateljevu Apriliu sr 50 i moran priznat bomba, stvarno je odlicna brza agilna no meni kao meni ne bas komforna. Meni je udobnost na prvon mistu pa sam bacio oko na peugeot elystar, ima li ko iskustva sa njim i ako ima kakva su?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju