Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

pomozite tunirati libertija 200

<< < (3/6) > >>

Tomi_ZG:
Živiš u zabludi,ni auspuh ni filter ti neće dat snage,s tim da pošten spuh košta oko 2500kn.
Ak hoćeš snage stavi malossi bregastu.

svbeljan:
u čemu je točno razlika između leadera 200 lc i ac ?

steeef:

--- Citat: svbeljan - 04 Svibanj, 2014, 17:33:55 ---u čemu je točno razlika između leadera 200 lc i ac ?

--- Kraj citata ---

u svemu osim bloka :D

--- Citat: pavlek - 04 Svibanj, 2014, 16:59:05 ---U papirima lubertija piše da imam a imam katalizator mada mi na tehničkom to nisu uveli pa ipak mislim kad  bih stavio otvoreni, neki sportski auspuh i filter lakše disao i dao malo snage. gdje naći auspuh?

--- Kraj citata ---

rekel bi da nemaš pojma kak funkcionira 4t mašina na skuteru,na ovak slabašnu mašinicu stavit skroz otvoren auspuh,umjesto očekivanog da dobiješ performanse,ti ih budeš izgubil,to je provjerena i dokazana činjenica (naravno osim akrapovič i PM tuning spuhova,koi daju pismenu garanciju da se dobije na snazi sa njihovim auspusima,testirano sve na dyno stolovimo a ne sklopljeno napamet u šupi nekoj).
a ti sad misli i dalje kaj oćeš,moreš pljunut i par soma kn za auspuh ak te to tolko pati.
sa filterima se isto tak ne tjunira skuter.

luna500rr:

--- Citat: svbeljan - 04 Svibanj, 2014, 17:33:55 ---u čemu je točno razlika između leadera 200 lc i ac ?

--- Kraj citata ---

u snazi je najveca razlika :P ... ac ima 12ks a lc 20ks...

svbeljan:
zaboravili ste način hlađenja  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju