Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
pomozite tunirati libertija 200
pavlek:
Kupio sam piaggio liberty 200 sa 1600 km i sve je original pa me zanima kako i šta prvo pa drugo napraviti da bih ga ubrzao jer imao sam gileru vxr 200 sa auspuhom pa to je neusporedivo.
Mislim krenuti sa otvorenim sportskim auspuhom ali kojim i gdje kupiti.
IZ osijeka sam hvala.
pavlek:
dodajem koliko vidim da skuter nije vožen tj odjavljen 2010 i do sada nije vjerojatno NIŠTA dirano jer u servisnoj nije ništa upisano pa me zanima šta i odakle krenuti.
Znam treba preštelovati ventile, novu svječicu, ulje, filter ulja, oprati zračni filter+ remen ali koji, valjčiće ali koje i koji auspuh. Napominjem da mi je bitno omjer kvalitete i cijene. 8)
stipe:
zasto dirati ventile? i svjecicu?
promini ulje, filter ulja, operi filter zraka i peglaj!
a sto se tice tuninga, to i mene zanima, pa se nadam da ce ekipa odgovoriti...
IceMan:
na vxr-u te varao zvuk, isao je isto samo je imao jaci zvuk, a da je isao bolje od liberty-a to stoji, liberty je zracno hladenje masina 12,5 ks za razliku od vxr-a koji je vodeno hladenje 21ks
ako ces poboljsavat malo performanse liberty-a jedina isplativa invensticija je sportski variomati (polini, malossi)
luna500rr:
s ausphom ces dobit buku a s multivarom nedovoljno icega...ako imas cca 200e viska da se slozit garnitura od vxr-a...dakle cilindar, klip, glava komplet...jos trebas i fazni lanac za vx-vxr jer je duzi koju kariku...i naravno smistit kiler criva kupit i vodenu...
ako ne mislis toliko ulozit samo postelaj i ne diraj nista...samo mos sjebat stogod...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju