Tehnički kutak > Tuning skutera
runner pitanje
Antares:
Jel se može na runnera staviti neka šira prednja guma? Mislim da je sada 120/70-14
I ako može, jel bi bile kakve posljedice?
veka84sb:
Ovako sirom gumom dobijes veci otpor na cesti,pa zbog toga manju brzinu, nesto slabije ubrzanje malo tezu upravljvost ,zbog mase rotirajuceg dijela koja odgovara visestruko vecoj masi nosivosti tj. sa 1/2kg tezi tocak ti je kao npr 10kg tezine na motoru ...ako netko zna koliko tocno neka napise...
Uglavnom da ne kompliciram ne preporucujem nema svrhe.
Techdj1:
--- Citat: Antares - 22 Kolovoz, 2008, 16:58:53 ---otvorio sam danas display i odmah oktkrio da se nažalost ne radi o zamagljenom staklu već o izgrebanom...
probao sam to sa spuzvom za pranje suđa očistit, ali nije išlo nego sam sad još više izgrebao:
/cut
jel bi se dalo to ikako ispolirat, išmirglat ili nešto?
--- Kraj citata ---
ja sam isto takvo staklo dobio na svom runneru.. izgrebano iznutra :angry7:
Antares:
ak te smeta ispoliraj sa xerapolom... ja sam uspio i više se ne vidi ništa izgrebano
dino gp1:
--- Citat: Antares - 10 Rujan, 2008, 12:50:55 ---Jel se može na runnera staviti neka šira prednja guma? Mislim da je sada 120/70-14
I ako može, jel bi bile kakve posljedice?
--- Kraj citata ---
To ti je velika nula, potrošiš novce a za to dobiješ lošiju upravljivost (veću opasnost na cesti) smanji ti krajnju brzinu...da ne ponavljam već rečeno...nije bzvz tako napravljeno u tvornici!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju