Tehnički kutak > Tuning skutera

runner pitanje

<< < (4/6) > >>

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 25 Kolovoz, 2008, 17:55:02 ---aj da neotvaram novu temu ovdje cu, pala mi je krajnja brzina  :icon_scratch:

prvo kad sam skinuo blokadu s varia i stavio odma zx-a skut je isao 95-96 po ravnom po satu naravno ,kad se sagnem i 100 uhvatio

onda sam stavio diznu 64 i redsponge i isao je ok 95 u prosjeku

a sad naime ide 88 i to je max,napominjem nisam mjenjao rolice i federe i nije do toga jer ak je prije isao super a sad neide (ide ok) onda bi trealo bit do neceg drugog

svjecica nije mijenjana nikako ,skut ima 4620km i ceka servis na 5000

--- Kraj citata ---

Malo je zahladilo vani i ja osjetim da mi se motor malo guši od viška zraka. Probaj vratit serijski filter.

Antares:
Molio bi nekoga ako ima, bijelog "special series" runnera sa skinutim crnim i crvenim naljepnica da mi pošalje sliku.

EDIT:

Ako nekog zanima, uspio sam ispolirati ono staklo sa xerapol pastom. Stvarno je super pasta

White:

--- Citat: speed - 21 Kolovoz, 2008, 18:55:18 ---pa moras cijelu prednju masku rastaviti,jer je display pricvrscen s donje strane za cijelu masku oko volana

--- Kraj citata ---

princip je ko kod starijeg runnera ak se nevaram :glasses2: btw pazi da nesto ne strgas

dino_sk:

--- Citat: dhorvat2 - 26 Kolovoz, 2008, 00:35:24 ---
--- Citat: dino_sk - 25 Kolovoz, 2008, 17:55:02 ---aj da neotvaram novu temu ovdje cu, pala mi je krajnja brzina  :icon_scratch:

prvo kad sam skinuo blokadu s varia i stavio odma zx-a skut je isao 95-96 po ravnom po satu naravno ,kad se sagnem i 100 uhvatio

onda sam stavio diznu 64 i redsponge i isao je ok 95 u prosjeku

a sad naime ide 88 i to je max,napominjem nisam mjenjao rolice i federe i nije do toga jer ak je prije isao super a sad neide (ide ok) onda bi trealo bit do neceg drugog

svjecica nije mijenjana nikako ,skut ima 4620km i ceka servis na 5000

--- Kraj citata ---

Malo je zahladilo vani i ja osjetim da mi se motor malo guši od viška zraka. Probaj vratit serijski filter.

--- Kraj citata ---
neam ga prodo sam ga :binkybaby: :binkybaby: :laughing3: :toothy12:

Antares:
Gledam baš skutermotov cjenik i vidim da nogica za runner 125 race dođe 80kn, dok za runner 50 sp dode 240kn...

Jel probao itko nogicu za runnera 125 stavit na 50?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju