Pozdrav svima, novi sam na forumu znam vecinu o motorima ali ne bas sve, moj problem glasi
Dobio sam apriliu sr 50 DiTech 2003 god presla je 16000 proslog ljeta tako nekako i isla je 104+ max sto sam ja smio tj nisam tada imao kacigu, i motor sam opet prije mjesec dana poceo koristiti jer je bio kod jednog drugog lika i sada sam ga ja kupio, sada max idem sa njom 84 nebitno jesam li sam ili je jos neko samnom na motoru, ubrzanje je perfektno skroz malo vremena mu treba 50 da navuce kasnije dodje do 84 i nece vise na njoj je GIANNELLI REVERSE auspuh ostalo je sve serijala, neki dan sam odvrtao deklo i kutiju od filetra, filter sam ocistio a remen sam pregledao izgleda kao nov, dali je prije radjeno sta na njoj sumnjam jer je bila kod starijeg covjeka sada me zanima dali neko zna koji je problem, jos mi je lik rekao da je skoro stavio svjecicu jer je stavljen nov alternator pa usput i to da promijenimo jer im je to veliki problem ali ni stara svjecica nije bila losa, motor pali iz prve pumpa radi ispravno hladjenje takodje, sada ne znam koji je problem, bio bi vam veoma zahvalan ako mi bi neko pomogao da rijesim ovaj problem . Hvala unaprijed