Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kupnja kompresora

<< < (20/21) > >>

Tomi_ZG:
Nekaj tu ne štima,ja nemam ni pošteno crijevo,a ni pošteni kompresor pa krvnički stegnut variomat otpusti bez problema.
Velim opet taj pištolj je za skuter i prejak,problem bude npr. ak se nekaj steže recimo na 15 kila,kad zapeče šaraf ta snaga više nije dovoljna za otpustit nego treba duplo nekad i trostruko veća,e onda se s tim pištoljem možeš slikat jer je deklariran na max 31 kilu.

Ak hoćeš nekaj jače ovo je odlično za te novce,pogotovo kaj ima twin hammer mehanizam i taj stvarno udara,s tim skidaš i traktorski kotač bez problema.

http://www.lincos.hr/zracni-pistolj-1-2/pneumatski-pistolj-1-2-860nm-rt-5271

Samo za pošteno s tim šarafit treba obavezno kupit Cr-Mo udarne nastavke jer će se obične gedore i one "ofarbane" rascvjetat na tak jakom pištolju.

skoda90:
Ma ja sam taj pistolj bio spajao na svoj mali kompresor od 24l,crijevo je narancasto spiralno  :toothy11:
al kontam i ja da nije u tome problem jer sam jednom prilikom posudio bio neki bolji od mehanicara i taj je radio ko lud al je bome i praznio kompresor ko lud.
Pricekat cu ipak jer mi nije toliko hitno pa kad bude vise love onda uzet...ipak ce sad bozic i te pi*darije :toothy12:

MarinM:
Sta kazete za STANLEY kompresor? 50 litara i ovo su sad neke oznake tamo 250/10/50 .... 50L / 2.5KM / 10 bar

Imam vec 3 godine neki mali bauhaus kompresor 25 l al to nemoze samo sebe nafilat tako da sam mu dusu povadio farbanjem tolikog broja skutera i svega. Sad se vise niti nemoze napunit drse u prazno a nigdje ne pusta. Znaci variomati felge stezat i farbanje plastika. Ako sam mogao sa ovim najjeftinijim bauhaus kompresorom od 25 vjv cu moc i sa ovim od 50 al me cisto zanima da ne kupim smece najvece

ivano_007:
Lip kompresorčić, al ovisi koliko novaca?

Šta znači 2.5KM?

Corector:
Bit ce 2.5 konjske moči iz Dežele

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju