Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kupnja kompresora
3alfa3:
--- Citat: balki - 03 Kolovoz, 2015, 09:31:10 ---Za sve kojima je glasan kompresor- buka se stvara i na usisu pa ako iskemijate neki odgovarajuci kvazi airbox mogli bi ih utisati. Mogli bi i spremnik umotati u kamenu vunu, pa strech foliju pa neki pokrov.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Da, sa airboxom je tisi, al tek kad sam ga stavio u drugu prostoriju mozemo pricat o tisini, tj. buci koja ne smeta nimalo
balki:
U vrijeme kad sam se bavio mehanicarenjem po auto trkama redovno sam vidjao ekipe koje koriste ronilacku bocu sa redukcijom na 8 Bar za pneumatske alate i podizanje auta (mislim da se radi o 9l na ~200 Bar). Tihi lako prenosivi izvor limitirane kolicine ali za stegnut nesto tu i tamo dusu dalo).
Ronioci moraju redovno atestirati boce i ako ne prodje atest vjerojatno se da nabavit u bescjenje. Ostaje samo dati to nekom strucnom da skemija redukciju i tu i tamo dat napuniti zrakom.
Ili kupit bocu dusika pa reducirati na potrebni pritisak jer je navodno dusik jeftin.
Corector:
Ja sam pokusao obloziti kompresor fasadnim stiroporom, 4 komada i kompresor je tisi od busilice, nevjerojatno. I puno znaci mekana podloga ispod njega.
Tomi_ZG:
Jel kompresor od 24l dovoljan za udarni pištolj?
Znam da nije idealan al pošto je već doma,trebao bi mi samo za variomat i možda još par sitnica.
Corector:
Raditi ce bez beda, ovisi zapravo i kakav je pistolj, moj kolje i ubija vec na 5 bara, a 6, 7 bar odvrne boga u sekundi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju