Tehnički kutak > Tuning skutera

Ler gas !!!- Rad u mjestu

<< < (5/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: JetFighter - 21 Kolovoz, 2008, 23:02:56 ---
--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2008, 22:52:55 ---Da ja imam baotiana to uopce nebi bio "los" skuter kako drugi pricaju. :sleepy2:

--- Kraj citata ---

E da,svaki moze biti dobar i kvalitetan kad ga sam spakujes kako treba,ali direktno iz tvornice-ma nije ni za porediti Kinu i Taiwan (polukina-kako kaze 2TDotore)

--- Kraj citata ---

Kad dodje u kartonskoj kutiji pa je potrebno odredjene dijelove sastavljati. A kad imas hrpu toga moras malo ustedjeti na serafima i sitnicama  ;D

JetFighter:
Ma kakvi sarafi,pa na njemu nakon nekog vremena otpadne i sto je zasarafljeno-cemu se onda truditi i sarafati kad dodje na isto,nego crkla mi kosilica,pa se kontam da kupim baotiana i da pripasem motor-dodje me jeftinije nego da servisiram motor kosilice  :icon_tongue: :icon_tongue:

Giz:
Baotian je dobar samo i jedino za naučiti kako raditi sa alatom...
Više šerafiš nego se voziš...  :laughing7:

A što se tiče okretaja...
Hondin GY6 motor se u stock izdanju vrtio na preko 12k rpma sa odgovarajučom frgom...  Trkače verzije su išle preko 18k rpma sa znatnim preradama.  :notworthy:

2TDottore:
Oces rec da baotijan ima tu hondinu GY6 masinu. :o

SlowRider:

--- Citat: Giz - 21 Kolovoz, 2008, 23:33:34 ---A što se tiče okretaja...
Hondin GY6 motor se u stock izdanju vrtio na preko 12k rpma sa odgovarajučom frgom...

--- Kraj citata ---

Takvog jos nisam vidio na cesti (osim onog sa c-style rolicama), pa nesmiju se vrtiti ove kopije toliko jer bi se stvorile kilometarske kolone ispred servisa  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju