Tehnički kutak > Injection

Aprilia sr50 ditech trokira !!!

<< < (2/6) > >>

boban.baja:
E ovako, kupio sam jos jedan senzor temperature, zamenio, isto radi. Sve je spojeno, sve sam proverio, i zice su sve na mestu i koliko ja vidim nema nigde prekid u zicama. Sto se tice bobine, jedino sto sam proverio, gledao sam kako baca varnicu, ok je, drugacije ne znam kako da je proverim. Greske su sve obrisane. Dizne sam skidao po ne znam ni ja koji put, cistio, proveravao kako baca plava dizna, onako kako sto ste postavili klip, odlicno radi. Nemam predstavu sta moze da bude. Greske obrisane sve i ne prijavljuje vise. Skinuo sam i lamelice usisa, obrisao lepo i proverio ustima, uvukao onako i ima lep vakum. Ne znam vise.

Jedino sto sam primetio i sto me buni, je to sto su gumice na diznama mnogo lose, ne znam da li moze do njih da bude, cemu one sluze, mogu da ih narucim iz Italije, 3000din su, ali da li je do toga ?

Evo slika:

Lenko:
Nije ti veliki trošak da i njih promeniš...barem jedan problem manje...

boban.baja:
Znam brate, vise nisam pametan. Veruj mi da sam ulozio u njega blizu 500e i uvek neka za*ebancija... Nije mi problem dati jos tih 3000din, dao bih i 10 000din da sam siguran da je to. I uvek neko se nesto novo desi... :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenko:
To su "čari" Diteka...nikad ne znaš gde i kad će da te ostavi...

du_vlaho:

--- Citat: Lenko - 12 Travanj, 2014, 08:11:43 ---To su "čari" Diteka...nikad ne znaš gde i kad će da te ostavi...

--- Kraj citata ---
potpis...  :icon_biggrin:

Kad staviš novu sviječicu dal bude bolje neko vrijeme? Možda je u kabelu svijećice problem...

Koliko stvari na ditechu može bit, pravo je čudo kad motor uopće radi bez greške  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju