Ostalo > Razne offtopic teme :)

Izbor trek bicikla! POMAGAJTE!

<< < (7/11) > >>

Tomi_ZG:
Znači runner skroz crko kad prelaziš na pedale  ;D
Kad su se svi već primili treka,nije on loš samo je precijenjen,dobra je ova Štefova usporedba s ajfonom,al to je otprije još iz vremena kad nije bilo izbora ko danas,sjećam se prije jedno 15ak godina si bio glavni baja ak si vozio trek ili scott.

te-te-ac:
nemoj puno ocekivati od tektro hidraulickih kočnica..  osobno iskustvo...

uzeo bih bolje v-brake nego tektro...

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 09 Travanj, 2014, 15:00:09 ---Znači runner skroz crko kad prelaziš na pedale  ;D
Kad su se svi već primili treka,nije on loš samo je precijenjen,dobra je ova Štefova usporedba s ajfonom,al to je otprije još iz vremena kad nije bilo izbora ko danas,sjećam se prije jedno 15ak godina si bio glavni baja ak si vozio trek ili scott.

--- Kraj citata ---
Nije crka al nije ni da vozi  ;D Ceka se regler samo  :toothy10:

Bilo mi to extra kad bi ja zna ista o tima markama, meni svaka ista  :toothy11: A i nisan se sa runneron hvalia kad su svi batine vozili takod a sa ovim necu pogotovo.

Pa voznja po otoku, cesta bez glupiranja, 50ak km tjedno, nije da cu bas po kamenolomu vozit i sl i skakat sa brda
Valjda ce bit dovoljno za moje potrebe, ako se bude odrzavala i da traje

Pulss:
E da, kako funkcioniraju ovi bezicni ? Nisan ni zna da toga ima, nekako me vise privlaci kad nebi mora zice provlacit itd al jel ima problema sa njima il da te uziman ?

osvetnik88:

--- Citat: Pulss - 09 Travanj, 2014, 22:17:34 ---E da, kako funkcioniraju ovi bezicni ? Nisan ni zna da toga ima, nekako me vise privlaci kad nebi mora zice provlacit itd al jel ima problema sa njima il da te uziman ?

--- Kraj citata ---

Ma samo uzmi sa žicom vjeruj mi da se to lijepo složiti da cak i lijepo izgleda,nemoj bezveze bacati više para na ove bez žice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju