Ostalo > Razne offtopic teme :)
Izbor trek bicikla! POMAGAJTE!
osvetnik88:
--- Citat: Pulss - 09 Travanj, 2014, 02:39:56 ---Da odma pitan usput. Uzet cu odma digitaljnu napravu za bajk pa jel imaju neke odredene koje valjaju ili je to dodi i uzmi prvu s reda.
--- Kraj citata ---
Ma neki osnovni model Sigme ili VDO-a uzmi za 100-150kn i miran si
Pulss:
Fala ljudi :icon_thumright:
Matija97:
Ja bi osobno prvo pregledao oglase,kupio sam jednom novi bike i vise nikad,nakon manje od godinu dana sam ga prodavo i prodo sam ga za skoro duplo manje para.Daju se naci dobri bicikli u super stanju po oglasima tak stari godinu dana npr. za dosta manje novaca nego u ducanu :icon_thumright: Iskreno veliki sam hejter trek-a i on bi mi vjerojatno bio zadnji izbor kad bi kupovao neki bike sada,recimo focus,cannondale,specialized,merida su po meni za sad nekak najbolji izbor sto se tice ulozeno-dobiveno :icon_thumright:
Drnda:
ja vozim vec 3 godine Dominator Ottawa, siguran sam da je u usporedbi sa tima smece, iako je dosta skup bio.. ima 14kg mislim, shimano je prijenos, mehanicke v kocnice, ali bicikl ide dobro, ionako mi je za onako normalnu voznju, jer za sve ekstremno koristim ono sto pije benzin. tako da ono, za voznju koja tebi treba je super bilo koji od navedenih
Jakov_99:
ko sta sam vec reko onim manje zahtjevnim korisnicima koji misle normalno
vozit bike posao-kuca, neke malo duze relacije za rekreaciju i tomu slicno
dosta bi bila i neka yugoslavia made specijalka ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju