Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
--- Citat: ljubo46 - 15 Veljača, 2015, 19:25:11 ---haha bijeli je dobar po zimi i dok nisu velike temperature zraka
a vidjet ces kad zatopli 25 i vise stupnjeva i voznja od pola sata na dalje budes prokleo bijeli centralni...kad ti padnu okretaji... :laughing7:
a vilice rastavis odozdo su sarafi i za to ti treba pneumatski pistolj, novi semerinzi i ulje za amortizere...ja sam to na sr 50 morini davno radio..
--- Kraj citata ---
za sad je dobar bijeli, bumo vidli kasnije, alnjega sam prije vozio i na seriali i on mi je bio najbolji :dontknow: a vilice hmm kaj ima semering i ulje sa luftom? to su USD vilice i nutra nema ulja, čini mi se da je Reponja negdje bio piso da se nutra neke plastike poderu pa zato ima lufta
ljubo46:
a ne znam kakve su kod tebe :dontknow:
nisam gledao
ja sam napisao za uljne kako je kad procure.. ;D
zvonkec92:
btw hlađenje prenosa je dobro, evo danas je bilo taman za vožnju, napraio 30ak km došoo doma i normalno primio polutke i remen, malo su topliji al nije to tak vruče kak je bilo sa zatvorenim deklom.. eo jedan video na brzaka kak zrak cirkulira kroz prenos, na leru a pod gasom valjda još bolje :dontknow:
recorded with parking senzor
Corector:
U vilicama imas plasticne piksne koje se potrose sa strane pa imas luft, a i tada nemas masti pa je vilica u banani. Trebas nove pikse, brijem 4 komada, novu mast i semeringe da drze tu mast unutra. E onda imas zdrav amorizer. I trebao bi imati unutra u jednom stapu jedan mali amortizer koji regulira povrat vilice.
zvonkec92:
da i mislio sam si da je tak nekaj, a di ima za kupit te neke plastike ili si to mogu sam potokarit od bilo koje plastike?..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju