Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
ljubo46:
Jep, ali nebitno jel fali mm il 2mm do kraja, bitno da nedize okretaje u krajnjoj brzini, a za to odgovara dobar variomat.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
zvonkec92:
--- Citat: ljubo46 - 15 Prosinac, 2014, 21:21:11 ---Jep, ali nebitno jel fali mm il 2mm do kraja, bitno da nedize okretaje u krajnjoj brzini, a za to odgovara dobar variomat.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
da znam, e zato sam imao do danas onaj taiwanski ( evo da se prisjetiš ) koji ima do samog ruba kanale za rolice, al svejedno su okretaji rasli prema krajnjoj jer je remen kratak, onaj serijski 3AA nešto je bio najbolji, posle kad sam počeo kupovat one 5RN bla bla to ni kur*u nevalja..
JogFromYamaha:
i ljudi kaj se cudite kak pura glisti
ja sam reko vec pred par gorina da ide minarelli prenos dobro i da
se sve da sloziti i da je serijski remen krivi i nitko ne vjeruje da pezo remen pase
zvonkec92:
napokon danas rally vidio sunca :D a bome i imbusa broj 6, 17 ključa i 24 gedore :D j**** ga ja i ko mi reče stavi žuti centralni, to je tvrdoooo u pm stavio danas bijeli skuter se preporodio, msm nekak je ljepši na gasu.. rolice su ostale iste ( 3 x 3.7g & 3 x 3.9g )
kak savršeno stoji u batina polutkama :D
nego jel zna neko kak reparirat prednju vilicu? štapovi imaju lufta malo :icon_scratch:
ljubo46:
haha bijeli je dobar po zimi i dok nisu velike temperature zraka
a vidjet ces kad zatopli 25 i vise stupnjeva i voznja od pola sata na dalje budes prokleo bijeli centralni...kad ti padnu okretaji... :laughing7:
a vilice rastavis odozdo su sarafi i za to ti treba pneumatski pistolj, novi semerinzi i ulje za amortizere...ja sam to na sr 50 morini davno radio..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju