Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (95/327) > >>

zvonkec92:
ma ja se ugledao na Suhog, ons tavio na pežu eva i odma po gasu pa reko onda ću i ja, a dobro sad ko ga jebe kak je nek ide dalje, kad skupim nekaj para kupim samo nove karike i vozi dalje. sve ostalo je vozljivo.

uljna radi, to nemože da ne radi jedina šema koja još može bit je da ona ne daje dovoljno ulja kolko kitu treba. napravio sam dns malo jaču mješavinu + to kaj uljna daje pa bumo vidli..   

moram samo još novi remen kupit, ovaj sad je 14.8mm :/  i ke najbolje sa tim ide preko 80 GPS, sve se bojim metat novi remen da nebi poletio on i stotku  :icon_scratch: :icon_tongue:

Matija97:
Naravno da uljna moze ne radit!pregledaj onaj kao zubcanik plasticni!  :icon_thumright:

zvonkec92:

--- Citat: Matija97 - 28 Lipanj, 2014, 23:39:43 ---Naravno da uljna moze ne radit!pregledaj onaj kao zubcanik plasticni!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
frende kad su blokovi sklapani to je nutra sve doslovno novo, i naguro sam masti dosta da nejde na suho, ai da ne radi rezervar od ulja bi stalno bio pun, ovako svaki tank benzina fali i nekolko ulja, ja to uvjek održavam punim do čepa, tj svaki tank benzina nadotočim i ulja

anabellas:

--- Citat: zvonkec92 - 28 Lipanj, 2014, 23:35:26 ---ma ja se ugledao na Suhog, ons tavio na pežu eva i odma po gasu pa reko onda ću i ja, a dobro sad ko ga jebe kak je nek ide dalje, kad skupim nekaj para kupim samo nove karike i vozi dalje. sve ostalo je vozljivo.

uljna radi, to nemože da ne radi jedina šema koja još može bit je da ona ne daje dovoljno ulja kolko kitu treba. napravio sam dns malo jaču mješavinu + to kaj uljna daje pa bumo vidli..   

moram samo još novi remen kupit, ovaj sad je 14.8mm :/  i ke najbolje sa tim ide preko 80 GPS, sve se bojim metat novi remen da nebi poletio on i stotku  :icon_scratch: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

haha  :dobraideja:

neos 123:
Zvonkec sad mie nesto palo napamet da tebi blokovi mozda nisu problem? Sican se da su bili skroz zeznuti asimetricni mozda nedaju smjesi da dode kako treba do mita

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju