Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
Josip-98:
opet nesto :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Nezelin rec da neznas al isto bi ti bilo pametno odvest nekome da ti to napravi :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
zvonkec92:
--- Citat: Josip-98 - 28 Lipanj, 2014, 18:07:19 ---opet nesto :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Nezelin rec da neznas al isto bi ti bilo pametno odvest nekome da ti to napravi :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
evo drage volje ako ima koji pametni inžinjer na ovom forumu dam mu ga na tj dana pa da vidim ko će šta pametno napravit na tom skuteru. al posle toga mora izdržat najmanje 20-30km neprestanog nateravanja al ne gradske vožnje nego otvorene ceste. aj ti meni objasni šta se tu još ima dodatno štelat?
jure vd:
daleko od toga da 19 diže brže u odnosu na 17,5 koji tek kasnije od pola gasa spoji... ali da sa w7 do dna spuštenom i diznom 75 troši 2 litre više od 17,5 sa diznom 92 a da pri tom osim u ubrzanju razlike u krajnjoj nema!
dell17,5 da ga na glavu okreneš ne prelazi 4,5l a dell19 6+ litara
Matija97:
Ja bi isto probo ovo kaj su ti i decki rekli,odspoji uljnu,zacepi crijeva i napravi sam mjesavinu pa probaj :icon_thumright:
anabellas:
cak i da ti je smjesa dobra nije pametno ga nerazrađenog terat do maksimuma al dobro.. ja ne volim taj čuning složi i gasss
ak ti je smjesa onak crna bila znas odma da nesto ne valja a onda uzmeš rađe batinu pa s njom na put dok to ne popravis
zvonkec morat cemo investirat iz europskih fondova u tvoj rally :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju