Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (89/327) > >>

neos 123:
vukas i ac je isproban cak isprobano da i bez ulja moze ali ne dugo hahah

vukas:

--- Citat: neos 123 - 28 Lipanj, 2014, 00:42:48 ---vukas i ac je isproban cak isprobano da i bez ulja moze ali ne dugo hahah

--- Kraj citata ---
:toothy3:
Onda je definitivno to kaj anabellas veli, drugo niš nemre biti.

Tomi_ZG:
Svječica ti je čađava zato kaj tovariš ulje u rezervar(uz uljnu) i dimi ko lokomotiva,čovječe kad se vozim iza tebe smrdi ko kuga,zato je crna.

anabellas:
jel on sigurno šlaže dobar postotak mješavine? i dal promucka tank  ;D

zvonkec92:
tomi u zadnja 4 dana sam napravio 300km i nijednom nisam ulje u rezervar sipo, to je crno od benzina a ne od ulja. neznam, ili ta g#vn# vazdušarska nisu baš za tuning ili vazdušari nisu predviđeni za teranje par kilometara bez puštanja gasa.  eo jučer  na ovoj relaciji sam svega 3 puta pustio gas zbog semafora, al u tih jebenih 18km ganjanja nebi smio zaljepit, i to nije zaljepio kad sam pustio gas, nego pod gasom.  a svječica crna, j**** ja onda takav glupi skuter kojem nikad niš nepaše :(

http://prntscr.com/3x9hwg

naravno sve sam ja to već raskopo, ošmirglo, vratio nazad. cilindar na slikama ne izgleda strašno a ustvari u gorem je stanju od onog MFa :/ koji je preživio 2 cvikanja i nije ovak poderan :(  prva karika se stisnula ko pi*kica, niš ne dihta, druga je tvrda ko kamen ona je ok..   sve sam sastavio nazad, sad bumo vidli dokle će. sreča kaj cvaji ne smetaju tolko brazde po cilindru ko na 4t

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju