Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
ajlavsrku:
jeben je taj drevo! fakat ubrzava brutalno, kog boli tuki za 10kmh (po satu :icon_tongue: )
ako bu drevo trajo jedno 40 000 duze :icon_thumright:
[/quote]
kit za te pare super,a 40000km oce izdrzat ko to gleda jbt pa počastia bi ga novim klipom i bušenjem cilindra vec na 20-25 iljada nes ti investicije a imas opet nov kit a neprilaziš 20000 iljada svako tjedan dana pa da je problem odvojit nesto novaca,bar ja tako mislim,po tim računicama bi mi unuci vozili dr evo...
zvonkec92:
jeben je taj dr evo. j#bo mu bog mater i njemu i talijanskom skuteru i onim ciganima crnim koji su ga napravili. opet zaljepio klip i to na čađavoj svječici, e ako mu to sad nije bilo dosta benzina dobit če ajnšpric direkt iz rezervara.
Matija97:
Reci ti sta god hoces ali tu je ocito nesto drugo problem a ne cilindri!Nemoguce je da oba cilindra ljepe,a pogotovo dr evo posto je on vec isproban i masa ljudi ga vozi bez problema,jedino tebi ljepi :toothy3: provjeri malo hladenje :icon_thumright:
vukas:
Da nije to zbog previše ulja čađava, a smjesa siromašna ?
Vidim da je elektroda na spoju bjelkasta.
--- Citat: Matija97 - 28 Lipanj, 2014, 00:22:33 ---Reci ti sta god hoces ali tu je ocito nesto drugo problem a ne cilindri!Nemoguce je da oba cilindra ljepe,a pogotovo dr evo posto je on vec isproban i masa ljudi ga vozi bez problema,jedino tebi ljepi :toothy3: provjeri malo hladenje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
DR Evo za LC je isproban, a za AC ne znam
anabellas:
--- Citat: Matija97 - 28 Lipanj, 2014, 00:22:33 ---Reci ti sta god hoces ali tu je ocito nesto drugo problem a ne cilindri!Nemoguce je da oba cilindra ljepe,a pogotovo dr evo posto je on vec isproban i masa ljudi ga vozi bez problema,jedino tebi ljepi :toothy3: provjeri malo hladenje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nije u cilindrima problem garant. smjesa i opcenito hlađenje , ako nije dobra smjesa opet pregrijava.
dizna je na 17.5 90 nutra , nebi trebala bit mala :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju