Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (71/327) > >>

zvonkec92:

--- Citat: SixPack - 16 Lipanj, 2014, 23:33:33 ---Kolko si para ulupo, mogo si heboga ja roknut evo ili neki drugi base sport, jaci spuh tipa yr i deri, iso bi ti u najmanju ruku ko ovaj mf s lv.rr-om (njega imas a?) ak ne i bolje, odmah bi ga ustelo i trajalo bi, a ne ovak se hebat...pitaj boga zać je zatuko ak je na svim otvorima smjesa bila ok ili bogatija,podmazivanje ok...  :dontknow:
Ja sam mislio na p.sorta na jesen roknut yr-a jer izvlaci ful iz tog kita, bar na ac i bok...na 17.5 naravno.

--- Kraj citata ---
kak bi vi ostali znali išta o tom kitu dok ga neko ne kupi i ne isproba??  dns bum uzo od Matija97 dell 21 pa možda opet vratim taj MF da vidimo jel cvika zbog karba ili zbog klipa.

SixPack:
Nisu isti klipovi za AC i LC, i pitaj boga jel tu do klipa ili neceg drugog... Poglej koje zlij#bove ti napravio u cilindru... Jbg kupis provjereno sta je 100 drugih isprobalo i bok,poghotovo na ac... A kak bi znali, i ovak ne znamo nis, kad ne znamo u cemu je bio fazon  :dontknow:
Jbg, smjesa kak si reko je bila ok, celo ok, svjecica ok, s zlij#bovi ko na cesti Rijeka-Macelj  :dontknow:
Na stranim forumima su vise manje zadovoljni tim kitom, sad, gdje je zajeb, bo  :dontknow:
I hebes te jace gusane bejsove na AC, malo falis pa zgori...ak je jace, onda ALU, imas italkit 700kn+glavu roknut, sa jebenica spuhom bi ubijalo ak si to htio, ak ne, rokni obican base, evo je jaci od m./p. sporta i lijepo bi trebao ici sa 17.5 ak imas RR-a  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Sad stvarno pretjeruješ sa 21 karbom,ja odustajem.

zvonkec92:
ma cilindar je ko novi, ono je samo aluminijod klipa, nisam ga još ošmirglo budem danas..

Grale:

--- Citat: SixPack - 17 Lipanj, 2014, 06:46:21 ---Nisu isti klipovi za AC i LC, i pitaj boga jel tu do klipa ili neceg drugog... Poglej koje zlij#bove ti napravio u cilindru... Jbg kupis provjereno sta je 100 drugih isprobalo i bok,poghotovo na ac... A kak bi znali, i ovak ne znamo nis, kad ne znamo u cemu je bio fazon  :dontknow:
Jbg, smjesa kak si reko je bila ok, celo ok, svjecica ok, s zlij#bovi ko na cesti Rijeka-Macelj  :dontknow:
Na stranim forumima su vise manje zadovoljni tim kitom, sad, gdje je zajeb, bo  :dontknow:
I hebes te jace gusane bejsove na AC, malo falis pa zgori...ak je jace, onda ALU, imas italkit 700kn+glavu roknut, sa jebenica spuhom bi ubijalo ak si to htio, ak ne, rokni obican base, evo je jaci od m./p. sporta i lijepo bi trebao ici sa 17.5 ak imas RR-a  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Kolko ti gluposti možeš izlupetat? Po čemu su različiti klipovi?
Kakvu glavu roknut na italkit? Jer znaš zbog čega me pakiraju glavu?
Po čemu je dr.evo jači od malossi i polini sporta, kad su ti cilindri gotovo identični?
Isti mu je k vozil mf ili dr. kad ima RR, još malo pa bu se dvaespetica vozila na jebenom base-u.
Mario je vozil na srki minarelli airsal s roostom na kineskoj 16-ici pa nije cvikalo, a mi dobro da na serijale ne stavljamo karbove od rs-a :happy3:
Ak se to nemre ustelat da radi na 17,5 onda bolje vratit serijalu i bok, kad je već prodal 19-icu s kojom ide bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju