Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (40/327) > >>

zvonkec92:

--- Citat: ljubo46 - 29 Svibanj, 2014, 09:11:48 ---A dobro sad, kak je tak je
Bitno da si ti zadovoljan :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
moram se jos sa rolicama igrat.dns cu probat sa 3.5  .... 3.7 su mi malo preteske a 3.1 puno prelagane.sad treba pogodit kaj mu pase.

zvonkec92:
eo ga napokon uštelano kako treba i da ide sa 2mm gasa onak laganini :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D   stvar je bila izgleda u polutkama, one tgbove su goli k**ra* naspram ovih od batine, znam da je 99% vama na forumu ispod časti i nezamislivo stavit nešto kinesko na talijana al jbg kaj bi vam ja..  eto pokazala se više nego savršena na minareliu.. 

Video:
ide ta kazaljka još dole samo mi nestalo memorije na ovoj kanti od  SE W810i

Rox-Rab kaj si ono reko da ništa ne znače ta 2 mm?  neki dan sa tgbovom polutkom je jedva nešto sitno preko 100 išla kazaljka, a gle je sad....

zvonkec92:

--- Citat: skuteri_zg - 31 Svibanj, 2014, 20:05:08 ---koliko tu kmh sat laže

žalosno ::) ::)

--- Kraj citata ---
koko go da laže pojedem tvoju pežolu kad se sjetim

Rox-Rab:
probao bi ja na svome pobrusit malo polutku jer imam jedne viska al neznam dal ce to bit samo tako jednostavno :P

zvonkec92:

--- Citat: Rox-Rab - 31 Svibanj, 2014, 20:28:16 ---probao bi ja na svome pobrusit malo polutku jer imam jedne viska al neznam dal ce to bit samo tako jednostavno :P

--- Kraj citata ---
kaj serijske polutke ili? pa ak ti ih nije žao sjebat, brusi ih :D ili kupi ovo kak i ja imam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju