Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (39/327) > >>

cvele60:
Smanji diznu i nabi u tu rupetinu neku cev duzine 5-6cm  da smanjis precnik na 22-23mm...Ako je meni dosta uz strugani s6 sport 82 ne vidim razloga da vozis sa 90-icom...Koja ti je postavka u tom dell19 ??

zvonkec92:

--- Citat: cvele60 - 28 Svibanj, 2014, 18:28:31 ---Smanji diznu i nabi u tu rupetinu neku cev duzine 5-6cm  da smanjis precnik na 22-23mm...Ako je meni dosta uz strugani s6 sport 82 ne vidim razloga da vozis sa 90-icom...Koja ti je postavka u tom dell19 ??

--- Kraj citata ---
ma stero sam taj dell u 3 pi*ke materine.. ma stavio sam 81 diznu i sa lulicom super sve smjesa je savršena, bar po boji svječice, al nekak ne sviđa mi se taj karb, gas ima preveliki hod a na to nisam naučen, nemrem se nikak vozit sa 2mm gasa jer tu koda trokira i zaletava se ma neda mi se opče jebat sa njim, nabio sam 17.5 gore, stavio 85 diznu ( tvornički je isto bila 90 ) i ništa pipnuo na njemu nisam evo skuter radi ko švajcarski sat, ništa ga ne jebe ma savršeno neš... a razlike u snazi nema ama baš nikakve, jednako ide i sa ovim i sa onim karbom.. eto samo mi se ovaj 17.5 bolje ponaša i ljepše skuter radi sa njim.

ljubo46:
Onda ga neznas ili nezelis postelat kako treba da bi radio.
Ili je karb sam po sebi u banani :laughing7:

zvonkec92:
postavke karba su bile onak kak si mi ti reko,smjesa je bila savrsena i opet je nekaj kenjo. Ma ko ga jebe,ja sam mislio da ce razlika bit nebo i zemlja a on potpuno isto ide sa oba karba.

ljubo46:
A dobro sad, kak je tak je
Bitno da si ti zadovoljan :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju