Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Rijesio napokon zaruljicu za kratko svjetlo na instrument tabli koja ne radi vec 8 godina pa usput u ostatak vure popikao ledice da bude šarenilo, promjenio ulje u kocnici i poravnao volan koji takoder nekoliko godina stoji na koso a nije mi se dalo cackat po tome
zvonkec92:
Ovo vozilo vec neko vrijeme stoji jer je to štek za slucaj da neki od kineza zakaze pa sam ju odlucio prepeljat do Čakovca. Na toj trasi se nalazi trgovina Comet i grehota je proc a ne ostavit nešto para.
Od Čk prema nazad putovao s usisavacem medu nogama pa skrenuo malo s rute i otišo na vrh Ivanščice. 20-ak kilometara grdog makadama i šumskih puteljaka ko stvoreno za ovo vozilo.
Nedaleko vidikovca naletio na neko napušteno zdanje ciju svrhu neznam a posto se ja volim pentrat po takvim ruševinama morao sam obic svaki cosak, podrume, krovove...
matija84m:
Da se dimnjak izvrnul nebi mi sad ovo citali i gledali :sad3:
zvonkec92:
Bit ce da je dobro armiran treba ga probat malo jace zaljuljat, al pogled odozgora je brutalan
Poggiali:
e hebaga, nedavno sam kruzil oko ivanscice i nisam pogodil put za gore, jesi to tam iso kaj neka velka tabla, veliki parking u sumi i prek nekog potoka krece cesta? :D
btw.. taj rally ima najudobniji ovjes od svih skutera kaj sam probal, sad kak vozim sportcity moram pazit na svaku rupu na cesti, sa rallyem samo gas....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju