Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (322/327) > >>

matija84m:
A da ga suhi vidi :headbang:
Odma bi pozelio keca i odrekao se vazdusara :frajer:

zvonkec92:

--- Citat: aprilija top - 09 Svibanj, 2022, 16:58:33 ---priznaj fali ti suhy hahaahha

--- Kraj citata ---
Ni najmanje  :laughing7:  ali ovaj peza je stvarno top ulov, ko ga kupi od mene bit ce najsretniji covjek na planeti. pali ko mina, ide ljepo za serijalu, koci jos bolje jedino treba te ruzne ogrebotine sanirati. Ja cu jos rijesit ovaj zmigavac ljevi kaj fali a ogrebotine nek si neko drugi kita i lakira. Mogo bi mu i nove gume uzet bit ce ga lakse prodat

Poggiali:
si videl, peza se stajanjem samokonzervira uljem, ko to jos ima??  :icon_biggrin:

nis, ovu masinu bi mogo u stek i slozit 100 bolje od tvornice  :glasses9:

Vragolasti Denis:
Citajuci temu o bautijanu malom vidio sam da si pokusavao Ajp kocnicu staviti, na kraju si odustao jer je srot. Inace te Ajp su kvalitetne pumpice i kocnice i lijepo se daju podesiti. Jesi li sada promijenio misljenje nakon sto si probao na speedfightu ?

zvonkec92:
Paaaa iskreno neznam ni sam, dok ih ne diras sve je savrseno al kad treba ulje promjenit i odzracit muka isusova. Na malom baotianu sam odustao od nje jer ni uz pomoc peza velemajstora suhog nismo uspjeli odzracit i na kraju vratili kinesku koju smo odzracili doslovno u manje od minute. Mjenjali klipic s gumicama i opet ista stvar, di je problem pojma nemam i samo zbog toga su mi mrske te ajp pumpice a nisam jedini koji kaze da ih je tesko ili nemoguce odzracit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju