Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
Poggiali:
--- Citat: zvonkec92 - 03 Listopad, 2021, 21:21:57 ---Oboje je vece, i mhr i ventilvar su 100mm promjera sam kaj na slici izgleda koda mu fali puno do vrha a to je zapravo podrucje di se najvise remen vozi, ide on na sami vrh variomata bez problema :D samo fali snage da to u svakom trenutku izgura
Nego, moram pohvalit ovaj lidlov udarni odvijac kako je to jebena stvar za radit oko skutera. Ceko sam ga godinu dana da bude u ponudi i sad zgrabio odma dva komada, jedam za svaki dan drugi za u štek ( mozda za 20 godina postane vrijedan ko zadini BB dijelovi 🤣 )
--- Kraj citata ---
ah soo.. nisam vec dugo minu otvarao, pa sam zaborravio kak izgleda vario xD samo pezu vozim, nema se za bengu :sad3:
u svakom slucaju odlicna krajnja, nemas kaj trazit vise bez cilindra i spuhceta... :)
zvonkec92:
A da u nekom điru sam da nabavim kakvog TTa za minu jer se on jedini da legalno upisat u prometnu za relija al nula bodova, mina dinosaur a Leo Vinčad još veća. Na novi mi se pak ne bacaju pare
Poggiali:
ma dobro, kaj nije to skuter za starog? :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
--- Citat: mic - 03 Listopad, 2021, 17:31:16 ---82 gpsa je solidna brzina za serijsku minu AC.
--- Kraj citata ---
Ide ko moj runner dok je bio nov odblokirana serijala
zvonkec92:
--- Citat: Poggiali - 03 Listopad, 2021, 21:50:56 ---ma dobro, kaj nije to skuter za starog? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Je, al mi se nekaj poceo zalit zadnje vrijeme da mu slabo ide, prati aute al ih nemre prestic 😅. Nadam se da bu prek zime sjela ona skemijana radilica i drevo pa bu to vec bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju