Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Apdejt na Rallyu broj 2
Vrhunski najhvaljeniji malossi mhr takoder maze bolcnu i ljepi ju za piksu, odlucio sve pocistit i u sredini pikse sastrugao na strugu utor u koji sam pak nagurao litijeve masti pa cemo vidjeti kolko ce to trajati. Usput stavio gram teze rolice jer je sa 8g extremno prevrtavao, stavio 9g i sad je to to. Ide puno bolje a nis se ne vrti. Zalegnut nabere 81-82 GPSa
Setap prenosa je
Malossi MHR sa 9g nekim kineskim rolicama
Bando remen 755/18-30
Maknuta podloska sa radilice
Wilmat polutka sa Motor-Xa koja radi puno bolje od precijenjene spigane plešine Motoforce
9% od AC getribe duzi sekundar
Skuteric za serijlu ide skroz dobro a potrosnja je tu negdje oko 4L
mic:
82 gpsa je solidna brzina za serijsku minu AC.
Koja je sada fora sa tom mašću unutar piksne?
Hoće li ti ta mast izlaziti van i mastiti remen kada se zagrije?
zvonkec92:
Nece nema nje puno a i ne curi mast van na lopate da se moze sam tak od centrifuge razbacat, nakon te kemije odradio 60km i radi super vidjet cemo dokle
Poggiali:
ja jos nijedan vario nisam imao da nije bila masna bolcna nakon nekog vremena ;D
jel taj mhr vario veci opseg od seriskog, nemrem skuzit po slici, ili je i ventilator veci ?
zvonkec92:
Oboje je vece, i mhr i ventilvar su 100mm promjera sam kaj na slici izgleda koda mu fali puno do vrha a to je zapravo podrucje di se najvise remen vozi, ide on na sami vrh variomata bez problema :D samo fali snage da to u svakom trenutku izgura
Nego, moram pohvalit ovaj lidlov udarni odvijac kako je to jebena stvar za radit oko skutera. Ceko sam ga godinu dana da bude u ponudi i sad zgrabio odma dva komada, jedam za svaki dan drugi za u štek ( mozda za 20 godina postane vrijedan ko zadini BB dijelovi 🤣 )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju