Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (239/327) > >>

zvonkec92:
Drugi put ne vadim rolice dok su štekeri u dvoristu, kak je krenulo jos cete s lopatom grabit moj štek  :nono:

dario007:
Rally ima cari midracea,nisam imao vremena jos ostati da to izguramo do kraja,ali sve smo si pripremili,slozili sajlu na ovom karbu sa poklopcem da stoji,a ne da se vrti sa poklopcem.Slozili lulicu,malo popeglali karb,jos to nije to.
Mucio nas je prijenos,prvo je umirao na startu pa poslije prevrtavao.Onda smo ubacili kuplung sa tvrdjim federima i ubacili teze rolice.Onda smo imali situaciju da je na startu okej,a u voznji upada u rupu.Isprobali jos par centralnih i ufazili taj dio najbolje koliko se moglo sa tim komponentama kaj ima.

Rally se vrti ko sumanut,bas voli okretaje.Budemo to jos jedan dan ufazirali da Pcelica proplace kad vidi kak ide turpijani base AC. :icon_thumright:

PchelaUbica:
Haha ma moze samo gutati prasinu iza mene :)
Al ajde drqgo mi je da ce reli napokon izaci iz dvorista

zvonkec92:
Danas u nedjeljno dopodne sam malo zivcirao susjede sa stelivanjem prenosa, posto je pezo remen sirine 17.5mm podbacio sam jos sajbica da produzim bolcnu pa je sada remen na bolcni umjesto malo iznad nje i s time sam rjesio rupu u gasu kada bi se u voznji pustio gas i dao opet. Sa trenutnim postavkama prenosa skuter od nule baca na leda sto jucer nije bio slucaj, sad bas cupa. Fico98 je nadgledao stelivanje pa moze potvrdit kako rally ide. Kad prode ovo g#vn% od vremena bacamo se dalje na štelung da preskocim tog aeroxa from PŽ

SF2 Freak:
Hvala Suhy na linearkama  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju