Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
robyakarider:
a si podlozio polutke prema van koliko i vario?
sad ti je ukoso remen?
PchelaUbica:
Sigurno je je ukoso. Bit ce pucanja..
Mrale de mi uslikaj kakvu si distancu dobio s njim koja ide na.mjesto anlasera. Jel ju nisi mogao potokarit za milimetar dva da stane krunica.
zvonkec92:
Mrale nisi pozorno slusao, stavio sam iza kalote zvjezdu sa ventilvara i taman je kolko treba biti, ona distanca koju sam dobio s njim predebela je tj predvidena je da se stavi iza umjesto bendixa a skidanje bendixa mi nije opcija a i poslosku od 3mm nemozes primit u tokarski i potokarit za 1mm presitno je to. Netreba tu nista podlagat na 37cm duljine 1mm ukoso ne igra ama bas nikakvu ulogu, od kad imam relija vozim neke kemije od variomata pa mi nikad ni jedan remen nije puko, bas suprotno voze vjecno a znao sam kemije izvodit da se na oko vidlo da remen ide ukoso pa je uvjek vozilo bez ikakvih problema
zvonkec92:
Jucer bio doktor Rade kod mene na štelivanju relija. Skarabuđili smo lulicu za airbox, rade je sturpijao 30 klipic na 40, postelali malo karb malo prenos ali treba se tu jos igrati. Stavio Polini čok jer je ona orginalna sajla zahrđala i neda se vise pomaknut. Kasnije došli forumski štakori i opeljesili mi štek s rolicama, tolko su se nakrali da su s 4 ruke trpali u đepove. Stelivanje pocelo sa br8hs a posle nje stavili Denso iridium IWF27. Zadovoljan sam kako ide od pola gasa na dalje, dok se do pola nista ne desava. To ce jos dr. Rade pogledati
SF2 Freak:
Kaj se bunis dobro da imas nekoga da olaksava stek inace bi ti se kofercic rolica raspuknul.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju