Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
a sad je malo frka s parama, al bude s vremenom i duža getriba za 1 zub :)
Matija97:
Stavi barem lc getribu za pocetak,makar ja nebi ni stavljo duzu,barem ne na ovom setupu
zvonkec92:
--- Citat: Matija97 - 17 Svibanj, 2014, 17:08:28 ---Stavi barem lc getribu za pocetak,makar ja nebi ni stavljo duzu,barem ne na ovom setupu
--- Kraj citata ---
lol pa od prvog dana kak imam rally, je LC getriba u njemu, to, RRa i top vario je prvo kaj sam opče kupio za njega i prije nego sam ga uspio upalit nakon kaje stigo u garažu. to je prvo namontirano gore pa je onda krenulo jebanje sa karbom itd dok nisam skužio da usisne lamelice nevaljaju.. i tak redom, jbg prvi cvajo u životu, pojma nisam imo o njemu..
ugl trebaće duža getriba, često sa apriliom idem kod babe na selo i tak a toje sve otvorena cesta di je glava ispod volana i gas kolko ide, ( briem da sam ga tu i pregrijo, vidio si kakav je klip, po 15km bez puštanja gasa ) i uvjek mi fali još malo, da bar ide još malo.. sad kad se sve složi na novo morat ću i dužu getribu da to ide malo brže..znaš i sam kak to ide, nikad dosta krajnje :)
Matija97:
onda super :icon_thumright:
ljubo46:
ma ne bi se smio pregrijavat ako je karburator naštelan kako treba..ja bi reko da je tebi klip onakav od nesagorenog ulja...što znaci da ga ima previše ili nemaš okretaje da izgara do kraja (full sintetika i sl)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju