Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
--- Citat: ljubo46 - 17 Svibanj, 2014, 18:32:51 ---ma ne bi se smio pregrijavat ako je karburator naštelan kako treba..ja bi reko da je tebi klip onakav od nesagorenog ulja...što znaci da ga ima previše ili nemaš okretaje da izgara do kraja (full sintetika i sl)
--- Kraj citata ---
ulja je bilo dosta, nekad sam znao još i u rezervar stavljat malo al nije to zbog toga, mislim da se pregrijo zbog premale dizne, 78 je bila serijska al ga sa tom diznom nisam nikak mogo naštelat i svječica je stlno bila crna. stavio sam 68 i od onda je skuter em bolje vuko i išo em manje trošio. sve dok nije zaljepio klip. onda se izgleda pregrijo i od onda su karike izgubile elastičnost, eno ih ko nove opče nisu poderane, al su stisnute staviš ih u cilindar samo kaj same ne ispadnu van. nea veze sad kad bude sve novo, na dellu 17.5 je 90 dizna i ta bu i ostala, mislim da nebu trebalo nikaj dirat, nek on troši samo da mi ne zariba :D
ljubo46:
Pa jel nisi dell 19 nabavio?
S njim ces siguran bit a ovaj mali je za drek :icon_thumright:
Govorim ti iz iskustva
zvonkec92:
--- Citat: ljubo46 - 17 Svibanj, 2014, 19:00:14 ---Pa jel nisi dell 19 nabavio?
S njim ces siguran bit a ovaj mali je za drek :icon_thumright:
Govorim ti iz iskustva
--- Kraj citata ---
a da imam al mi se ne sviđa jer na njega nemrem pripasat ovaj čok na sajlu kaj imam na volanu..
JogFromYamaha:
sta se nemoze samo uzmes adapter nis drugo
zvonkec92:
--- Citat: JogFromYamaha - 17 Svibanj, 2014, 21:51:25 ---sta se nemoze samo uzmes adapter nis drugo
--- Kraj citata ---
aj mi ga pokaži
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju