Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
SF2 Freak:
Bata Zvonkec ce imati pravi ŠTEK donacije za minareli dolaze ti sa svih strana
zvonkec92:
U mraleee moram imati u šteku crni Hebo centralni da ga stavim u kutiju od cipela i pod krevet. Za sada mi batina centralni radi posao vise nego odlicno, moram samo vidjet ko od forumske ekipe ima nekih 16x13 rolica da mu ukradem pa da uštelam prenos pod konac. Pa ja nisam ni znao sve do danas da sam se vozio na 3.6g rolicama i samo sam izbacio 3 i ubacio 3 od 4.7g Sada mi je malo startniji ali jos nisam krajnju isprobao budem sutra i ako je dobro moram se izđiberit negdje za neke rolNice oko 4 - 4.2g
Obecajem da ih necu cuvat do proljeca, montirat cu ih momentalno pa ako neko ima nek se javi :laughing7:
Corector:
Imam ti vise setova rolNica u dimenziji 16x13, samo mi se tesko rastat s njima jer sam svaki set platio 70kn kruti j****. A jesam bio budala issati j****, sto nisam znao kao danas razbusiti rolNice. E jesam bio budala...
Najlakse su 4.7gr, ispod nisam isao jer sam vecno vozio 70ccm.
dario007:
Imas drepang,potokari ove 19x15.5 na mjeru 16x13 i kasnije utege olaksas na potrebnu mjeru.Je malo vise zajebancije,al nis ne kosta.
Mozes cak napraviti i VISI NIVO pa ukoliko u variomatu na "leru" ima mjesta rolice sloziti na 17x13,onda ce remen izbacivati vislje u krajnjoj.
zvonkec92:
Visi nivo, imam neke 19x15.5 viska pa cu se probat poigrat a ovo kemijat na 17mm mislim da nema potrebe jer mi i ovak i onak u voznji nemre doc do vrha variomata remen ( citaj mašina nema MOĆ ) Ima suhy neke 4g rolNe pa cu sutra ic odma isprobat jer mi se ne čeka proljece
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju