Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (206/327) > >>

zvonkec92:
Suhy mi veceras udjelio sporcko olaksano kvacilo za u štek da imam, ja njemu dao novo piaggio kvacilo u zamjenu za ovo

SF2 Freak:
Svaka cast stari uletio si odmah i bez razmisljanja. Jedva sam se dopeljo kuci , sutra namontiram novo kvacilo. Nadam se da bu i rebi bilo ovo moje dobro.

zvonkec92:
Pa nemogu nahvalit mraleta suhog kolko on moze dat ĐABA djelova. Jucer mi dao dvije malossi rolNice od 4g i danas je izbunario preostale 4 tako da sada imam set Malossi rolica od 4 grama. Viši nivo !!

SF2 Freak:
Ma sve je dzabe kod mene. Ali samo za one kaj to koriste. Ne za kutijase i jebace za lipu. Za njih imam ekstra visoku tarifu.  :icon_thumright:

Corector:
Morati cu pretresti minarelli stek, bata Zvonkec raserafio Rallya s onom aku busilicom na sred dvorista kod mene dok se nosam ni snasao sta radi. Reko mu da ubaci kvacilo s tvrdjim oprugicama od 2 koja je dosesao i opetmu nije bilo dobro. E onda sam izbunario iz steka serijsko kvacilo by piaggio u super stanju s polovnim bijelilim dobrim federima i nista mu naravno nije treslo.
Sve je ti odradio u par minuta s probama i bukvalno nisam mogao da verujem.
Zum, zum, serafi fekla, zumzvino, zum kvacilo. I nazad, zum kvacilo, zum zvono i moze proba...

Minarelli stek mi je osiromasen jer ne vozim tu zamorcad jako dugo, ali mozda ima nesto zanimljivo, kao npr Hebo crni centralni,pa ako korostis minarelli ce tralne ta ti je za Nobela :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju