Tehnički kutak > Styling skutera
Farbanje felgi
RimSo:
--- Citat: rakitje00 - 22 Kolovoz, 2008, 00:42:49 ---
--- Citat: RimSo - 22 Kolovoz, 2008, 00:29:23 ---E pozdrav svima..
Ovako..imam MBK Booster Next Generation i ima metalik crne felge..sad sam kontao da ih farbam u zutu ili crvenu..pa kojom metodom..dal bi trebao da skinem ovu boju smirglom ili samo da to malo sredim i prefarbam..molim konkretan odgovor jer treba da pocnem da radim..
Hvala unaprijed.. :help:
--- Kraj citata ---
predstavi se...
--- Kraj citata ---
GDje,,jel ovde..
Zovem se Mirsad imam 21 godinu i iz Bosne sam..grad Gračanica..
Bruno1990:
--- Citat: RimSo - 22 Kolovoz, 2008, 15:28:36 ---
--- Citat: rakitje00 - 22 Kolovoz, 2008, 00:42:49 ---
--- Citat: RimSo - 22 Kolovoz, 2008, 00:29:23 ---E pozdrav svima..
Ovako..imam MBK Booster Next Generation i ima metalik crne felge..sad sam kontao da ih farbam u zutu ili crvenu..pa kojom metodom..dal bi trebao da skinem ovu boju smirglom ili samo da to malo sredim i prefarbam..molim konkretan odgovor jer treba da pocnem da radim..
Hvala unaprijed.. :help:
--- Kraj citata ---
predstavi se...
--- Kraj citata ---
GDje,,jel ovde..
Zovem se Mirsad imam 21 godinu i iz Bosne sam..grad Gračanica..
--- Kraj citata ---
..ne tu..evo ti stranica otvori novu temu i predstavi se
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0
skorpion40:
već si mogo imati tu felgu plastificiranu za nekih 50-100kn garant,više ćeš potrošit za taj materijal 100%,pa ti cicijaši,nema šanse da sam tak to napraviš.
R@kija:
--- Citat: skorpion40 - 22 Kolovoz, 2008, 18:39:42 ---već si mogo imati tu felgu plastificiranu za nekih 50-100kn garant,više ćeš potrošit za taj materijal 100%,pa ti cicijaši,nema šanse da sam tak to napraviš.
--- Kraj citata ---
necu nis potrosit para
kupit cu samo 2 deci farbe a u firmi di radim ce mi lakireri pripremit i pofarbat felge u komori za badava tak da necu nis potrosit...
RimSo:
Ej dečki..sad stvarno imam problem..
Danas sam rasklopio scoot i skinuo felge...krenuo da farbam..kupio sam smirgl papir i onaj vodobrusni..prvo sam dobro oprao pa onda smirglao..pored toga sam uzeo zuti sjajni sprej..i kad sam farbao nije htio da prione za felge..sve se sapere vodom..imali neko riješenje..hitno je..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju