Tehnički kutak > Styling skutera
Farbanje felgi
R@kija:
--- Citat: RimSo - 22 Kolovoz, 2008, 00:29:23 ---E pozdrav svima..
Ovako..imam MBK Booster Next Generation i ima metalik crne felge..sad sam kontao da ih farbam u zutu ili crvenu..pa kojom metodom..dal bi trebao da skinem ovu boju smirglom ili samo da to malo sredim i prefarbam..molim konkretan odgovor jer treba da pocnem da radim..
Hvala unaprijed.. :help:
--- Kraj citata ---
predstavi se...
R@kija:
--- Citat: rakitje00 - 21 Kolovoz, 2008, 23:36:40 ---evo da ne otvaram novu temu,koje trebam šmirgl papire(kojih gradacija)za poliranje dekla,da bude ono stvarno top poliran,i koje krede trebam...
--- Kraj citata ---
moze mi molim vas neko rec koje smirglove i krede i kaj jos trebam da ispoliram dekl...hitno mi je idem ujutro kupit materjal...
Micky_Slick:
Trebalo bi skinuti boju s desolom,ili pobrusi s nekin jacim brusom gradacije npr. p300,pa sve finije do cca p2000 i onda polir pasta(neznam koja).ako lijepp izbrusis moze i neka meksa... :icon_thumright:
neer:
--- Citat: rakitje00 - 21 Kolovoz, 2008, 10:41:51 ---kak mogu imat ovakvu felgu...
--- Kraj citata ---
cekaj jel ovo nije keisler felga..a jel se aluminij moze kromirat ja mislim da se moze samo polirat i eloksirat
R@kija:
kolko dođe komad neke gradacije smirgla otprilike,a boja se bas mora desolom skidat ili mogu i nekim smirglom...
uzet cu smedu i plavu kredu za poliranje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju