Općenito > Generalno o skuterima

SP180

<< < (4/5) > >>

Dino:

--- Citat: kipili_69 - 20 Kolovoz, 2008, 03:18:37 ---POZDRAV

Vidim da pišem na krivom mjestu al se ne snalazim baš po forumu pa stoga moje isprike...
Ovako-namjeravam kupit skut već duuugo al uvik pi*darije sa stracima i tako to...Sad sam napokon dobio dozvolu a ja u sebe ni kune...Mogu nabavit sp180 za 250-300€,na crno naravno bez papira i ičeg...Tako mene zanima gdje bi ja mogao nabavit kostur za sp180 s papirima tako da s ovog bez papira prebacim sve na taj kostur...Zanima me kako uopće ide to kad se kupuje novi kustur te za koliko bi mogao nać rabljeni,ili neki sp180 u kršu pa sredit kostur...
Molio bih za odgovore što prije a admin (ako može) nek prebaci ovu temu gdje joj je mjesto

HVALA

--- Kraj citata ---
Jedno pitanje samo.. jesi ti iz Zadra sa novog bokanjca  ;D

Micky_Slick:

--- Citat: Utroba-FX - 22 Kolovoz, 2008, 01:10:04 ---a kad sam ti ja prodava svoga nisi tia...ccc..nakitat ces ti svoju kitu..a ne njega.. :sad1:

--- Kraj citata ---
Jos samo da nakitam tvoju mamu...Bar se ja ne kitim tudjim perjem.... :toothy12: :laughing7:
I ciak de dere po svakoj okuci... :laughing11:

ado_vxr200:
hhh-najbolje uzeti sp ukradeni i onda naci ramu s papirima i prodas ga lijepo-ima moj bratic ramu za sp 180 2003 god-pa ak te zanima javi mi se-neznam jel ju prodaje i koliko para-ima na njoj i cijela struja mislim-et pa javi ak ti treba :glasses9:

Nikon:
vidi ovog redikula sad

Utroba-FX:

--- Citat: Nikon - 22 Kolovoz, 2008, 20:34:47 ---vidi ovog redikula sad

--- Kraj citata ---

Kojeg redikula?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju