Općenito > Generalno o skuterima
SP180
kipili_69:
POZDRAV
Vidim da pišem na krivom mjestu al se ne snalazim baš po forumu pa stoga moje isprike...
Ovako-namjeravam kupit skut već duuugo al uvik pi*darije sa stracima i tako to...Sad sam napokon dobio dozvolu a ja u sebe ni kune...Mogu nabavit sp180 za 250-300€,na crno naravno bez papira i ičeg...Tako mene zanima gdje bi ja mogao nabavit kostur za sp180 s papirima tako da s ovog bez papira prebacim sve na taj kostur...Zanima me kako uopće ide to kad se kupuje novi kustur te za koliko bi mogao nać rabljeni,ili neki sp180 u kršu pa sredit kostur...
Molio bih za odgovore što prije a admin (ako može) nek prebaci ovu temu gdje joj je mjesto
HVALA
filiplatinovicz:
sp 180, bez papiora, a za 300 eura je sigurno ukraden... ne igraj se s time. zamisli samo kako je onome koji je ostao bez njega!
da meni netko ponudi takav motor prijavio bih ga policiji!
neer:
nisi ga ti ukrao tak da te boli hahahahaha :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Nikon:
--- Citat: filiplatinovicz - 20 Kolovoz, 2008, 10:26:48 ---sp 180, bez papiora, a za 300 eura je sigurno ukraden... ne igraj se s time. zamisli samo kako je onome koji je ostao bez njega!
da meni netko ponudi takav motor prijavio bih ga policiji!
--- Kraj citata ---
potpis....
a i ti se jos falis kako ti nudi neko motor bez papira javno... rofl.. ubila te pamet
neer:
a sta onda s onima koji spominju da imaj motore bez papira,ili traze ramu s papirima i to je kriminal onda. decko nasao motor za male pare moze ga uzeti i netreba nikog piat odakle je nova rama masina na ramu peglaj vozi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju