Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter do 50ccm koji zadovoljava ove uvjete

<< < (7/19) > >>

stipe:
na novom runneru sam napravio 10.000km u godinu dana, kad sam ga prodao imao je 14.000km, doslovno je bija ka novi...

kvalitetno ulje, kvalitetno gorivo i to mora proci velike kilometraze da ga jebes

Drnda:
to govore oni koji voze nesto drugo ili su kupili ili slazu fus metodama, pa samo probleme nizu.. jbt, mene nije strah otici na drugi kraj hrvatske sa jacom 50kom ili baseom, a izgleda da neki svako 3 dana rade generalke.. zapitajte se zasto

ljubo46:
Drnda taj tvoj je u blazenih 5posto sve ostalo  za kur@c :icon_tongue:
Pa stalono slazem nekom nesto i vidim s cim i zasto imam posla.

luna500rr:
ja sa svojom lunom nisam siguran ni do trgovine hocu li pjeske kuci il necu :drunken_smilie:

Drnda:
a ono, minarelli je isti klinac ko piaggio, piaggio rastavis skoro komplet sa kriznim odvijacem i kljucem 8, a minarelli sa imbusom 5...
na minarelliju je ogroman nedostatak nepristupacan karb i dosta los prijenos ( govorim za serijsko sve ), dok na piaggiu neznam ima li ijedan dio koji je problematicana za odraditi.

a ako cemo iskreno, yamaha je bila dobra do 2003 godine, iza su i oni poceli sa losijim dijelovima lagano, tako da ti sve to dodje na isto..

runner je za potrebe ovoga koji je pokrenuo temu daleko najbolji odabir.. dijelove ima za sitniš i svugdje, ako je dobro ocuvan, nebi trebao imati problema, i najudobniji od sviju ( meni je i moj sr odlican, ali runner je visi, ima vise mjesta i tako to ), tu ti onda vise vrijedi svatko svoga konja hvali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju