Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter do 50ccm koji zadovoljava ove uvjete

<< < (6/19) > >>

nomad:

--- Citat: Grale - 30 Ožujak, 2014, 22:14:40 ---
--- Citat: ljubo46 - 30 Ožujak, 2014, 21:04:10 ---Purjete izbjegavaj
Znaci samo karburator verzije gledaj i normalno sto mladi, stanje i kilometraza nek budu od presudne vaznosti
Nisu imali nekih ozbiljnih problema

--- Kraj citata ---
Tako je, kupi karb verziju i vozi se duplo skuplje :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ili kupis injecton, pa se vozis jeftino dok ne krepa nest  :icon_biggrin:

Jurich:

--- Citat: walkay - 30 Ožujak, 2014, 22:34:13 ---Zelio bi vidjeti novog Runnera sa 20 000 km a da ima zdravko blokove sa orginal lezajevima i sa malo lufta na radilici... zato kazem, nece ti ni jedan novi Runner (Piaggio grupa) toliko km napraviti da usput ne napravis generalku.

--- Kraj citata ---

evo moj ima 17 500 i sve je, hvala Bogu, super
novijem modelu mogu zamjeriti da su plastike malo šlampave i zeza ga malo elektronika, ali ništa strašno. Dosad mi je otišao samo električni čok.

ljubo46:

--- Citat: walkay - 30 Ožujak, 2014, 22:34:13 ---Zelio bi vidjeti novog Runnera sa 20 000 km a da ima zdravko blokove sa orginal lezajevima i sa malo lufta na radilici... zato kazem, nece ti ni jedan novi Runner (Piaggio grupa) toliko km napraviti da usput ne napravis generalku.

--- Kraj citata ---
pa reci da to nije zalosno...moj aerox sada vec bivsi ima 12000km ko serijala i jos je 8000 napravio s dr evom i mhr replicom..radilica semerinzi i ležaji su ko novi bez znakova potrošenosti..a smrdljivi novi runner nemoze izdrzat 10000 ko serijala da mu vodena nepropiša ili lageri odu, ili semerinzi nepropišaji ili drape namotaji...smece..a o ovim jeftinim plastikama da ne pricam.. :jerk:

stipe:

--- Citat: Ivan495 - 30 Ožujak, 2014, 17:08:08 ---Lijep pozdrav svima!  :hello:
--- Kraj citata ---

pozdrav  :)

--- Citat: ---E sad. Tražim skuter, naravno kvalitetan i sa dostupnim dijelovima. Izgled mi toliko nije presudan.. Pošto više nemam 14 godina, nije mi do ludiranja. Radije bi nešto malo udobnije, sa većim rezervoarom, ali opet da nije trom.
Namjena: uglavnom kraće relacije. Ali vjerojatno će se desiti i koja malo duže relacija sa suvozačem.
Iznos: do 6000 kn.

--- Kraj citata ---

e pa kad izgled nije presudan...

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-liberty-50-cm3-oglas-6782137

zasto? zato sto je preudoban, kvaliteta nije upitna, prakticki nepoderiv, ide relativno dobro, sve je na stranu njega (u usporedbi sa runnerom) osim izgleda i max brzine

imao sam i ovo, i starog runnera, i novog runnera, i na kraju, libertyja se uvik sitin, ove runnere ni ne spomenem... motoric je cudo  :)

ruzan, ali cudo  ;D

Drnda:

--- Citat: ljubo46 - 31 Ožujak, 2014, 12:10:38 ---

--- Kraj citata ---
pa reci da to nije zalosno...moj aerox sada vec bivsi ima 12000km ko serijala i jos je 8000 napravio s dr evom i mhr replicom..radilica semerinzi i ležaji su ko novi bez znakova potrošenosti..a smrdljivi novi runner nemoze izdrzat 10000 ko serijala da mu vodena nepropiša ili lageri odu, ili semerinzi nepropišaji ili drape namotaji...smece..a o ovim jeftinim plastikama da ne pricam.. :jerk:

--- Kraj citata ---

to za vodenu i semeringe pricaj kome hoces.. ili je to razjeban skuter ili je neki pametnjakovic iz zagrebacke skole tetrapak tuninga slagao...

niti runneri imaju problema ni sa radilicom ni vodenom ni semerinzima..

neznam sto se na lezajima ili semerinzima ima potrositi pa ih spominjes...

steta sto nisam slikao ni svoj ni frednov piaggio blok nakon rastavljanja ( oba su lezaji krivac, moj 72 i nesto tisuce, njegov vjerojatno 40+ ), na mome je krivac antifriz koji je usao u blokove i natapao lezajeve ( glava bila ostecena pa pucala brtva), na runneru stari frendov ulio inino ulje pa su poplavili lezaji i preventivno zamijenio ...

njemu je vodena tvornicka i nikad nije pustila niti je imao problema s njome, sklopio sam mu blokove i dalje sa serijskom pumpom..

to sto netko nezna raditi, ne moze okrivljivati piaggio ili minarelli za losu kvalitetu...

tipa svi kao nedostatak navode kao nemogucnost izmjene vodene na piaggiu bez rastavljanja blokova, a zamijenis je za 15 minuta bez da otvaras...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju