Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Servisiranje 209 ccm masine
pralas:
kakvih crnih 6000 km na setupu sa malossi 209 ::)
pa ja sam na svom vxr-u mjenjao svakih cca 4tkm,iako je po manualu da se mjenja svakih 5tkm ako se en varam...
na malossi 209 sa svime ostalim,ulje i filter bi mjenjao svake 3-4 tkm...ovisi,ako je bas full setup da se izvlači maksimum onda svakih 3tkm,a inače bi svakih 4tkm bilo oke
Enzo:
evo ja ti mogu reci iz prve ruke s obzirom da vozim 209, po servisnoj se ulje i filter ulja mjenja svakih 6k km, u uputstvima od kita ti takodjer pise da se pridrzavas tvornickih intervala kao i specifikacija za ulje.. ono sta ti je bitno u cijeloj prici je da koristis kvalitetno ulje tipa Motul 300v 5w40 ne gazis ga na hladno i neces imat nikakvih problema ja evo 16k km vrtim na 209 bez ikakve greske
p.s. ako ako ti je ovo prvih 2200 km vjerujem da si ga razradio kvalitetno =D preporucio bi da napravis servis sad pa onda svakih 6k km, ili bas ako oces bit extra pazljiv svakih 5k km
Pulss:
@maestral.. ko prvo ovo je 4t, ko drugo ne pametuj..
@TOM5... poslusaj pralasa, neka ti izmjena ulja bude na MAX 4tkm sa filterom ulja, mozes i na 3 ako mu redovito vadis dusu. Naravno dobro ulje livaj i nemas brige.
Enzo:
dali ima neki poseban razlog za mjenjanje ulja na 4k km ? ja ga iskreno ne vidim ako se stavlja kvalitetno ulje pod to ne mislim onu vodu od agipa i ako ga ne gazi na hladno
Pulss:
Izlij ulje nakon 3 i nakon 7tkm iz masine pa sam zakljuci :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju