Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh sa auroxa na lunu vision?

<< < (6/10) > >>

ratz_hell:

--- Citat: rakitje00 - 19 Kolovoz, 2008, 20:44:31 ---ja sam svog reversa kupio ,i na kutiji pise za malaguti f12 ili koji phantom i pase na seraf i na cilindar i na nosac(skoro),sam sam moro malo rupe prosirit i to je to al sam si radil i nosac za blatobran...

--- Kraj citata ---
to na matrixa?...meni se sve vise cini da je to sve isti qrac...samo je bitno da je za minareli horizontal a u biti su svi isti...samo mozda nosac , centimetar gore -dole rupe itd...

cvele60:

--- Citat: ratz_hell - 19 Kolovoz, 2008, 20:56:13 ---
--- Citat: rakitje00 - 19 Kolovoz, 2008, 20:44:31 ---ja sam svog reversa kupio ,i na kutiji pise za malaguti f12 ili koji phantom i pase na seraf i na cilindar i na nosac(skoro),sam sam moro malo rupe prosirit i to je to al sam si radil i nosac za blatobran...

--- Kraj citata ---
to na matrixa?...meni se sve vise cini da je to sve isti qrac...samo je bitno da je za minareli horizontal a u biti su svi isti...samo mozda nosac , centimetar gore -dole rupe itd...

--- Kraj citata ---
Bas tako-a evo primer za malossijev MHR
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=32%207562&Modello=MO/KEMA50&MostraMarche=0
ILI nardo
http://www.sip-scootershop.com/pages/index.php?ID=20696&EXPLODIM=px&_requested_page=%2Fpages%2Fdetails.php

SlowRider:
Ovaj isto ide na lunu i slicne skutere:

576kn u pro-moto trgovinama

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 19 Kolovoz, 2008, 21:40:45 ---Ovaj isto ide na lunu i slicne skutere:

--- Kraj citata ---
to su ovi sto sad idu serijski na luni i keeway.........

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 19 Kolovoz, 2008, 21:46:24 ---
--- Citat: SlowRider - 19 Kolovoz, 2008, 21:40:45 ---Ovaj isto ide na lunu i slicne skutere:

--- Kraj citata ---
to su ovi sto sad idu serijski na luni i keeway.........

--- Kraj citata ---

Mislim da ovaj nema blokade i jos je kromiran.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju