Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh sa auroxa na lunu vision?

(1/10) > >>

ratz_hell:
e ovako...danas isao u ducan hocu uzet auspuh...i imaju samo neki top perfomace ,ali za aeroxa,neosa , i jos neke je minarelije nabrojao ovaj prodavac...e vidio sam da mi je nosac malo drugaciji, to mi nije problem rijesit...moze li mi itko reci jeli to pase na lunu...ima li mozda jos kakvih problema sa time, da nebi kupio pa probao stavit pa vidit da mi nemoze...onako kako sam ga stavio pokraj cini mi se da pase...ali onaj dio na samom vrhu grane mi se nekako cini presirok da bi stao...neznam, nisu mi dali da raspakujem iz najlona... :help:

neer:
lunu pogoni kopija minareli masine vjerujem da bi pasalo ali na bas na saraf mislim da bi morao kemijati s nosacem  :)

ratz_hell:
nosac znam i nije problem...isto sve samo 20 cm dalje , ubacit komad zeljeza za stari nosac i izbusit na njemu rupe gdje mi dodju ove rupe od auspuha i zasarafit bude dobro a? cini mi se naoko presirok... na samom vrhu grane,gdje se spaja sa motorom...

vpucko:
ista stvar i sa minarellijem, uzmi serijski minarelli ispuh po pola je zatvoren, npr. zx promjera 17mm (kao primjer navodim) ispuh na cilindru ti je 13mm ;) a sve se lijepo montira i radi ;)

ratz_hell:
znaci sve pjeva plug and play ,osim nosaca?mogu kupit bez straha?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju