Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
za reverse si ostavi original centralni i uzmi plave polinijeve federe kvačila, a rolice otprilike 4,7
jel mi mozes napisati krajnju msm koliko dobro @gregur46Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nemogu biti tvornički,treba nekaj tvrđe..
na reverse probaj 4 i pol roline i bijeli centralni i seriske federe to sam ja imao i skuter je iso predobro za 50ccm
Uzmeš tt-a,za ostatak love kupiš solidan kit,staviš malo dužu getribu,sve to ljepo uštelaš i imaš motor koji ima dovoljno snage ljepu brzinu uz ne prevelike okretaje i naravno trajat će dugo...
da razjasnimo sadmogu li probati : Malossi multivar 2000Valjke 4.5 - 5.5 grama ( probavat )gianelli reverse Federi kvacila - crni malossiCentralna ljubicasta malossijevadelta kvacilo i zvono malossi posto ionako moram novo uzimatne znam koje obrtaje reverse voli ...
Moj savjet... kupi kit... sa time najviše dobiješ... ovo ostalo su drka.... jer ako se dečko ne kuži u štelanje to neće vozit kak treba nikad i opet mi je facinantno kak vi svi trkaći nikad niste pitali dečka koliko je težak? Jer staviti tvrde federe u kuplung i da otpusti na 8-9 hiljada a momak ima 100 kila skurit će se zvono samo tako i nema kruha u tome... ako se štela već na neki auspuh ne stavlja se sve najjače a i treba i karb preštelat i tak... najgore štelat serijalupa ako nemože naštelat prjenos na serijali kako ce na kitu,a bar reversa netribas puno ustelavat ima sirok powerband i odlican spuh za serijalu a ja ga imam i na base kitu i sve 5